Brajović: Valorizovati privredne i prirodne potencijale Mojkovca

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović čestitao je rukovodstvu i građanima Mojkovca Dan opštine, navodeći da da je u narednom periodu realno očekivati dinamičniji rast i valorizacija privrednih i prirodnih potencijala tog grada.
Objavljeno: 12. 08. 2017 - 11:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Brajović navodi da je svaki jubilej dobra prilika za sumiranje rezultata, podsjećanje na slavnu istoriju, ali i razne pošasti koje su kroz vrijeme dolazile i prolazile mojkovačkim krajem.

Prema njegovim riječima, gorštački mentalitet, ljudski potencijali, kao i prirodni resursi, vjekovima su odolijevali mnogim izazovima.

"Mojkovac je grad koji se može pohvaliti trgovačkim putevima iz Srednjeg vijeka, rudnicima i kovačnicama, ali i herojskim otporom i borbenošću u dva svjetska rata, čime zauzima zasluženo mjesto u istorijskim i umjetničkim udžbenicima i literaturi", kazao je Brajović.

On je rekao da Mojkovac danas dijeli sudbinu sjevera države, ali i viziju evropskih integracija, pa je u narednom periodu realno očekivan dinamičniji rast i valorizacija privrednih i prirodnih potencijala.

"Uvjeren da će Mojkovac i u novom vremenu zauzeti svoje zasluženo mjesto na raskršću ideja, vizija i razvoja, čestitam 13. avgust, Dan opštine Mojkovac", poručio je Brajović.

Komentari: 1

vesko

13. 08. 2017 - 08:29

Kakvo je licemjerje biti 20 godina na vlasi i stalno pricati o valorizaciji privrednih i prirodnih potencijala Crne Gore.Kakva je glupost biti medju onima gradjanima Crne Gore koji toj licemjernoj prici sacice nesposobnih i korumpiranih politicara 20 godina daju glasove da mogu da rade to sto rade.
Novi komentar