Valverdeu se žuri, Barselona spremila rezervne opcije

Tri glavne mete se znaju, Kutinjo, Dembele i Injigo Martinez, na to bi trebalo da bude potrošen novac od Nejmara.
Objavljeno: 12. 08. 2017 - 12:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Što se Brazilca tiče, traje igra nerava, Liverpul je podigao ulog, on želi da ode, ali ovu novu cijenu teško da će Katalonci platiti.

Dembele je pred suspenzijom u Dortmundu čini se da bi priča mogla da bude završena do kraja sljedeće neđelje, jer je za njega Barselona spremnija da plati veću sumu nego za Kutinja.

Ali, šta ako oba kluba istraju u nemogućim zahtjevima i zadrže igrače. Plan "B" su Rijad Marez i Ivan Perišić.

Alžirac je u problemu sa Lesterom koji od Rome traži 45 miliona eura, Monći je izgleda odustao. Sa druge strane, Katalonci bi to bez problema platiti, čak im je Marezov menadžer navodno rekao da bi njegov klijent smanjio i novčane zahtjeve samo da stigne u veliki klub.

Što se Ivana Perišića tiče, Junajted i dalje oklijeva, Inter traži 55 miliona, ako Barselona to plati, Hrvat bi bio zamjena za Nejmara. Svakako da su to "lou kos" rješenja, da bi Di Marija ipak bio zvučnije pojačanje, no, pitanje je hoće li ga se PSŽ odreći i pored izvjesnog dolaska Mbapea.

Bilo kako bilo, dvojica ili trojica igrača će stići na "Kamp Nou", isto tako klub želi da se oslobodi Arde Turana, Sampera, Daglasa koji je pred Benfikom, Vermalena, ali i Munira koji je na prodaju, mada Barselona traži znatno više od 15 miliona eura koje je ponudila Roma.

SPortske.net

Komentari: 0

Novi komentar