Marijana Zlopaša snimila spot na Adi Bojani

Marijana Zlopaša je snimila spot na Adi Bojani za novu pjesmu "Tražim ljubav".
Objavljeno: 16. 08. 2017 - 12:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kompozitor pjesme je Goran Kovačić, poznat po velikom broju napisanih hitova za Aleksandru Radović i Jelenu Tomašević, dok su tekst zajedničkim snagama napisali Marijana i on. 

Spot je sniman u predivnom ambijentu restorana Clandestino, Ada Bojana, a tim koji je Zlopaša odabrala za realizaciju su Danilo i Tony Pendo i Bane Kljajić. Poznata po istančanom modnom ukusu, Marijana je sama odradila stajling za snimanje, dok je frizuru prepustila Zorani Vukčević, a šminku Snežani Karović.

Marijana u poslednjih godinu dana aktivno nastupa u formi akustičnog tria, u pratnji Marka Prentića i EnesaTahirovića, negujući džez muzički izraz u koji pretoči i pop hitove i evergrine. Takodje, sakupljanje pesama za novi album je u toku, te će u narednom periodu biti posvećena i snimanju u studiju. Ona ne krije zadovoljstvo novom pesmom i spotom i kaže da ljubav stoji iza svega sto radi:

"Ljubav je nekako moj pokretac i inspiracija za sve, pa tako i za novu pesmu "Tražim ljubav" , koju je komponovao sjajni izvrsni kompozitor i gitarista Goran Kovačić, a tekst smo zajedničkim idejama i senzibilitetom spojili u jednu jako lijepu, nježnu, a opet veoma jaku priču. Pored mog prepoznatljivog muzičkog stila kakvim odiše pjesma, mislim da će publika osjetiti i specifičnu emociju koju nosi baš ovaj novi trenutak u kome opet snimam, na svoje veliko zadovoljstvo. Zaista sam uživala, kako pjevajući pjesmu u studiju- tako i snimajući je radila spot i ja pogodili atmosferu i senzibilitet i nadam se da ćete uživati!", rekla je Zlopaša.

 

 <

Komentari: 1

HuanPirincho

17. 08. 2017 - 22:23

Sjajna interpretacija. Dira...Odlicna pjesma.Bravo!
Novi komentar