Demokrate kotorskom DPS-u: Liječićete frustracije u miru i tišini

Iako je sve što ste radili Kotoru i Crnoj Gori tragedija, iako ste sami najveća tragedija za ovu državu, čovjek ne može, a da se ne podsmijava vašim niskoumnim i za ljude kao što su Crnogorci uvredljivim saopštenjima. Da li ste zaista toliko plitkoumni da mislite da će ne neko popiti vašu priču o kumovima, rodbini i kršenju Ustava i zakona? Vama koji ste prvaci u krađama, malverzacijama, koji ste sa svojim kumovima i prijateljima ogoljeli ovu lijepu državu do kosti, vama koji imate Mila Đukanovića i Svetozara Marovića, dva najveća pljačkaša koje je Crna Gora ikad vidjela, saopšteno je Portalu Analitika iz Demokratske Crne Gore.
Objavljeno: 18. 08. 2017 - 20:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ali znamo mi što vas boli: ne možete da izdržite to što ste izvrnuti iz fotelja, što smo vas zbrisali sa političke scene na crnogorskom primorju. To je ono što vas pogađa i što ne možete da izdržite, ali umjesto što pišete ova bajkovita saopštenja bolje da se za isti scenario pripremate na svim nivoima. Prije nego što išta za nas kažete, pitajte groficu Ćatović i don Sveta koliko su para iznijeli iz države, koliko su stanova oćarili, koliko su obalskih lokacija uzurpirali. . . A kad pominjete zbrinjavanje rodbine, pitajte sinove bivših ministara kako im je u Skupštini, pitajte premijera kako mu je sin zadovoljan u Montenegroerlajnsu, a možete pitat i Blaža kako mu ide biznis sa hidrocentralama. Kako se ne sjetiste da pitate Mugošu kako mu se sin provodio po Americi dok je radio u ambasadi u Vašingtonu. Bolje da se vi time pozabavite, nego što pucate u prazno", ističe se u reagovanju Demokrata na večerašnje saopštenje OO DPS Kotor.

Kako se dodaje, "što se brige tiče, ne brinemo mi za vas, mi brinemo za Crnu Goru zbog vas".

-A vas ćemo da zbrinemo zna se i gdje - tamo gdje vam je i šef bio i gdje tek treba da bude. Nema mi što da brinemo, jer dok se oko vas steže obruč zatvorskih rešetaka, Demokrate dramatično rastu. Ne zaboravite, vi ste stara i prevaziđena partija, srećom na odlasku, a mi tek dolazimo i moramo da čistimo svu prljavštinu koju ste vi stvorili. I sami ste svjesni toga, odatle i ove frustracije u posljednje vrijeme. Polako, liječićete i to u miru i tišini- zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Komentari: 6

Joco NK

18. 08. 2017 - 20:48

Samo tako Demokrate, počistite ove lopove. Zavađaju braću, pa pljačkaju decenijama.
Mirko

18. 08. 2017 - 20:51

A da Jokić ide tamo đe ima državljanstvo. A da mjesto kravata počnete sa državljanstvima?
bukadžije

19. 08. 2017 - 02:22

Ovaj Bečić nabraja po istom tragu kao narikača i to sve ono što veze nema s temom. Po njemu su frustrirane osobe one koje govore istinu da je novopečeni predsjednik jedne crnogorske opštine zapravo strani državljanin. Bečić o tome ćuti, a pominje ono što mu padne na pamet. Ćuti Bečić i o tome što ta opština ne ističe državnu zastavu za drž. praznik, i još puno toga...
Tesla

19. 08. 2017 - 10:24

Becic alias Scepan mali sa malo m je sam po sebi humor i u kombinaciji sa njima istim DF-om pravo pozoriste u kuci.Sad samo zamislite na sta bi drzava licila da su ovi preletaci i zombi cetnickog pokreta na vlasti? Da bog sacuva sto bi rekla moja baba.Samo pogledajte Srbiju i sve ce vam biti jasno.
Nikola

19. 08. 2017 - 11:36

A što se ti potpisuješ srpskim prezimenim Tesla???
hit00

19. 08. 2017 - 18:46

hehehe....Jes da ste mladi,relativni,ali morate znati racun.Koliko ste samostalno osvojili glasova,brez oni 180 stranaka uz vas,a koliko DPS sam??????? Ajmo matematicari (ako znate racunati)
Novi komentar