Zanimljivosti radi: Pravda za komunalce

Prema fotografiji snimljenoj na jednoj budvanskoj ulici možda bi se moglo reći ono čuveno „nemoguće“, ali...
Objavljeno: 23. 08. 2017 - 11:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Radnja se odigrava u Crnoj Gori, gradu u kojem je na vlasti opozicija, tzv. „metropoli turizma“. Dakle, već sama pomisao na nešto „nemoguće“, slabo da može biti važeća. Ponajprije iz razloga što su se, uz objavljivanje fotografije na društvenim mrežama, tek zanimljivosti radi, javili i komentatori, kao "dobri poznavaoci" dešavanja u Budvi.

U svakom slučaju, uklanjanje vozila sa ulice od strane „pauka“, otkrilo je i nesuglasice između političkih partija Demokratski front, kojem je u raspodjeli vlasti pripao parking servis, te samim tim i pauk, i sa druge strane Demokrata Crne Gore, koji su preuzeli budvansku Komunalnu policiju.

Tek, a zarad one pomenute zanimljivosti, komentari upućuju na, ne samo razmirice već i tuču tamošnjih funkcionera na vlasti. Kao i dogovora o uklanjanju vozila komunalaca - „da se priča da nije radio akumulator“.

No, na kraju, fotografija je zasigurno zanimljiva, a sve što već ide uz to uopšte nije nemoguće... bar u Crnoj Gori.

Ž.V.

 

foto: Podgorički vremeplov

  

Komentari: 3

@

23. 08. 2017 - 11:57

E ovo mene kao srbina deprimira i zbog ovih svadja nijednim koljacu cetnickome ne mozemo podici spomenik.Mani te se svadja sveti ciljevi unistenja CG su pred nama a vi se svadjate i brukate SVETOSAVLJE I PRAVOSLAVLJE.KOSOVO JE PORED SRBIJE!!!
VRANE

23. 08. 2017 - 12:20

Oči povadili!
komunalni_inspektor

23. 08. 2017 - 16:55

Crkao nam akumulator zaboga, ne tražite svudje skandal.
Novi komentar