Petrovačka noć: Riba, vino, pivo i nastup "Galije"

Petrovačka noć, manifestacija prepoznata i kao kruna ljetnjih dešavanja na budvanskoj rivijeri, ove godine biće održana 26. avgusta, saopšteno je Portalu Analitika iz Turističke organizacije Budva.
Objavljeno: 23. 08. 2017 - 12:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Tokom dana, posjetioci će uživati u različitim segmentima programa - sportskim igrama, podjeli velikih količina ribe i vina i defileu Gradske muzike Budve. Na kraju dana, na bini smještenoj na trajektu isped plaže, koncert će održati Gradska muzika Budve i, nakon njih, grupa Galija. Petrovačka noć biće upotpunjena spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva – navodi se u najavi ovog događaja.

Prema najavljenoj satnici, program će početi u 16 časova tradicionalnim sportskim igrama - plivanjem i vučom konopa na petrovačkom pristaništu. U 17 časova i 30 minuta počinje degustacija ribe, vina i piva na punktu ispred JU „Crvena komuna“. Za 20 časova predviđen je defile i koncert Gradske muzike Budve, a od 22 nastup grupe Galija.

Komentari: 4

lolo

23. 08. 2017 - 13:21

Cus Galija hahah
Deki

23. 08. 2017 - 13:38

Eeee, Uporno gostuju po CG, a u Srbiju nijesu imali tezgu evo 20 godina. I što je najgore, ona n od frontmena sve najgore misli i priča o CG.
MNE

23. 08. 2017 - 14:22

Pi, u što se pretvorila petrovačka noć. Niko od zvezda granda. Pretužno!
neso

23. 08. 2017 - 15:15

jedna divna manifestacija u jednom predivnom i meni najdrazem mjestu na moru. Dobri domacini i trude se da se svi osjecaju prijatno. Jedina sramota je petrovcana sto do danas nisu rijesili pitanje setalista. Svi drugi su kasnije poceli uredjivati svoja setalista i svi su zavrsili samo je petrovac ostao vec niz godina osakacen i nedovrsen. To je sramota i budve koja ne mari za Petrovac ali i samih petrovcana sto se nisu izborili za svoje mjesto.
Novi komentar