Farsa pred borbu vijeka

Još nekoliko dana ostalo je do borbe vijeka kako nazivaju okršaj Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora. Mejveder i Mekgregor će se sastati u subotu, 26. avgusta u Las Vegasu, a već sada je atmosfera uzavrela.
Objavljeno: 23. 08. 2017 - 14:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Amerikanac i Irac sastali su na zvaničnom predstavljanju pred borbu i došlo je do novih uvreda, a Konor je ušao u sukob i sa bivšim sparing partnerom Polijem Malinagijem.

"Da li si ponio svoju muškost?", upitao ga je Malinagi, što je dodatno iznerviralo Mekgregora i odgovorio mu je da je on već dobio batine.

Mejveder je za sve to vrijeme bio mnogo mirniji, čak je i odbio da se suoči licem u lice sa protivnikom, kojem nije mnogo trebalo da ga verbalno napadne.

"Zašto se nije suočio sa mnom? Da li se plaši? Razumijem ga. On nije ni blizu mojih najvećih izazova u karijeri. Zato se plaši. Zato ću da ga nokautiram u prvoj rundi. Ako to preživi onda ću odlučiti da li ću samo da ga ponizim, ili ću ga i ozbiljno povrijediti", izjavio je Mekgregor.

Ipak, 40-godišnjak iz Mičigena vjeruje da će on slaviti u "borbi vijeka".

"Kao i pred svaki drugi meč, pripremam se za protivnika kroz jak trening. Trudim se da budem opušten, ali da u teretani radim jako i tijelo dovodim do granica. U narednom periodu trudiću se da odmorim tijelo i da akumuliram energiju. Moja prednost je što ja znam sve o svojim protivnicima. Znam sve njihove prednosti i mane, znam šta se događa u njihovim kampovima. Biću spreman", samouvjeren je popularni 'Mani'.

Komentari: 0

Novi komentar