Bjelopoljac izdaje besplatno stan!

Crnogorsku javnost iznenadio je danas oglas za besplatno izdavanje stana u Bijelom Polju.
Objavljeno: 23. 08. 2017 - 15:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naviknuti da plaćamo sve, po cijenama previsokim za naš standard danas nas je iznenadio oglas za izdavanje stana potpuno besplatno. Većina nas je u nevjerici posmatrala bijeli papir, uvjereni da je u pitanju prevara ili pak nečija šala.

 U želji da provjerimo o čemu se radi pozvali smo otkucani telefonski broj i stupili u kontakt sa 50godišnjim Tihomirom Zejakom, vlasnikom kuće u ul. Volođina.

"Tačno je da besplatno dajem stan. U pitanju je prvi sprat porodične kuće površine 38 m2. Moji budući stanari ne treba ništa da plaćaju, osim računa za struju koju potroše", kaže nam Tihomir.

Slušajući  odgovor na pitanje koji su njegovi razlozi za davanje smještaja besplatno, zaključujemo da ovaj Bjelopoljac zapravo traži dobre komšije, koji će mu biti pri ruci kad zatreba.

"Moja supruga je preminula prije pola godine. Imam dvoje djece, ćerku koja sada kreće u 6. razred i sina koji je đak prvak. Volio bih da moji budući stanari prigledaju moju djecu kada sam ja odsutan i eventualno im pripreme neki obrok", kaže nam Tihomir.

Složićete se da nije velika cijena za krov nad glavom, biti prijatelj, dobar komšija i ponekad zamijeniti majku, djeci koja su igrom sudbine bez nje ostala.

Ostaje nam samo da Tihomiru za stanare poželimo dobre ljude.

(kodex.me)

Komentari: 3

nema djbe ba

23. 08. 2017 - 16:06

Pa nije opet besplatno moraju mu pazit djecu a to kosta vise no stan . Jos ako je neka podstanarka postace brzo gazdarica.
@

23. 08. 2017 - 16:44

neka mi placa dnevnicu,jer sto cu BP
trazim zenu postenu

23. 08. 2017 - 17:14

Zen se bolan Tiomire nema od tog nista ! A stan pod kiriju kao i ostali.
Novi komentar