Dodijeljene nagrade najuspješnijim barkama u Bokeljskoj noći 2017.

U Galeriji Kulturnog centra "Nikola Djurkovic" u Kotoru održana je svečana dodjela nagrada najkreativnijim učesnicima manifestacije " Bokeljska noć".
Objavljeno: 28. 08. 2017 - 19:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nagrade su uručili g-dja Marija Bernard, vd direktorica Kulturnog centra, koji je ujedno i organizator manifestacije i g-din Mirza Krcić, direktor TO Kotor - u ime suorganizatora.
Uz zahvalnost na učešću i čestitke na osvojenim nagradama, organizatori su izrazili  želju i nadu za buducu saradnju, posebno se osvrnuvši na ovogodišnje učesnike iz Tivta i Herceg Novog .

"Sigurni smo da će sledeće godine biti prisutan veći broj barki iz susjednih opština i da njihovo učešće više neće biti izuzetak, već da će postati tradicija."
Pobjednička barka dolazi upravo iz Herceg Novog, pod nazivom "Veliki dok Bijela", kojoj je pripala i novčana nagrada u iznosu od 1.500 eura. 
Druga nagrada dodjeljena  je kreaciji "Energetska efikasnost Crne Gore" i iznos od 1.000 eura, dok je treće mjesto i 500,00€ pripalo barci pod nazivom "Vatrogasnica".
Takodje, dodijeljene su i četiri specijalne nagrade od po 250 eura, i to kreacijama: "Starac i more", "Radno mjesto", "Most na Verige" i "Gdje su dobri, stari meštri". 
Nagrade u vidu vaučera za večeru koje je obezbijedio jedan od sponzora , picerija Galija iz Tivta,  osvojile su barke "Nova ploča" i "Polja maka". 
Do sledeće fešte svi mogu uživati u bogatom programu koji zaposleni  Kulturnog  centra "Nikola Djurković"  pripremaju za gradjane Kotora i posjetioce iz okruženja.

 

Komentari: 0

Novi komentar