"Blejd Raner 2049" stiže u bioskope 5. oktobra!

Na repertoar domaćih bioskopa od 5. oktobra stiže „Blejd Raner 2049“ sa Rajanom Goslingom i Harisonom Fordom u glavnim ulogama! Režiju SF spektakla potpisuje Denis Vilnev, dok je za produkciju filma bio zadužen Ridli Skot.
Objavljeno: 31. 08. 2017 - 11:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon što su svi pravi obožavaoci kultnog filma „Blejd Raner“ trideset i pet godina čekali nastavak jednog od najboljih SF filmova ikad, napokon je došlo vrijeme da saznaju šta se desilo sa Dekardom (Harison Ford).

Trideset godina poslije događaja iz filma „Blejd Raner“, novi istrebljivač - policajac K iz Los Anđelesa (Gosling) otkriva dugo skrivanu tajnu, koja može krhko ljudsko društvo da gurne u potpuni haos. Goslingovo otkriće odvešće ga u potragu za Rikom Dekardom (Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao bez traga prije 30 godina.

Za režiju i prekrasne kadrove filma „Blejd Raner 2049“ odgovoran je jedan od najboljih reditelja današnjice - Denis Vilnev. S obzirom da je u pitanju reditelj koji do sada iza sebe ima impresivne filmove („Dolazak“, „Zatočene“, „Sicario“ i „Naša majka“) poklonici SF žanra vjeruju da ih u oktobru na velikom platnu očekuje jedan od najambicioznijih filmskih projekata.

Film „Blejd Raner“ Ridlija Skota iz 1982. godine je dobio kultni status, a danas se smatra jednim od najboljih naučno-fantastičnih filmova ikada snimljenih, i koji je na izrazito realan način predvidio budućnost čovječanstva.

Scenario su napisali Hempton Finčer, koji je adaptirao roman „Sanjaju li androidi električne ovce“ od Filipa K. Dika za prvi deo „Blejd Ranera“ i Majkl Grin („Logan“ i „Osmi putnik: Kovenant“).

Osim Harisona Forda i Rajana Goslinga, zvjezdanu postavu upotpunjavaju Džered Leto, Mekenzi Dejvis, Robin Rajt, Ana de Armas i Dejv Bautista.

Komentari: 0

Novi komentar