Povratak Sema Smita (VIDEO)

Prateći globalni uspjeh debitantskog izdanja „In The Lonely Hours“ (2014.), te hita „Writings On The Wall“ (2015.) nastalog za potrebe filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu, Sem Smit nakon dvije godine pauze predstavlja singl „Too Goo At Goodbyes“.
Objavljeno: 08. 09. 2017 - 21:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Novu pjesmu Sem Smit pisao je u saradnji s dugogodišnjim saradnikom Džimijem Napesom te Stargateom, uz pomoć kojih je još jednom došao do izražaja unikatan raspon Smitovog vokala te emotivno pisanje tekstova.

"Ova pjesma govori o vezi u kojoj sam bio i u suštini govorio o tome kako se postaje dobar u odbijanju", rekao je Smit o svom novom singlu.

Prošle su tri godine od objave debi-albuma, te otkad je Smit postao jedan od najuspješnijih muzičara na globalnoj sceni. Album „In The Lonely Hours“ prodan je u više od 12 milioa primjeraka, našao se na prvom mjestu ljestvice albuma u Velikoj Britaniji. Osvojio je tri BRIT nagrade, tri Billboard Music nagrade, četiri Grammya, šest MOBO nagrada, Golden Globe nagradu, i mnoge druge. Kako bi proslavio svoj povratak na scenu, Sem Smit održaće niz intimnih nastupa u Londonu, Njujorku, Los Anđelesu i Berlinu.

 

Komentari: 0

Novi komentar