Policija traga za ubicama Nedovića

Policija traga za napadačima koji su u petak iz automatske puške ubili tridesetčetvorogdišnjeg Ivana Nedovića iz Podgorice i teško ranili njegovog poznanika Milića Minju Šakovića (30).
Objavljeno: 10. 09. 2017 - 07:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Napad se dogodio u centru grada, u lokalu kod objekta „Auto Zeta“ u Ulici Vaka Đurovića.

Kako Pobjeda saznaje, policija u okviru istrage do sada nije saslušala ni jednog svjedoka. Prema nazvaničnim saznanjima, Milić Minja Šaković je bio u društvu sa bratom Markom i u lokalu su sjedjeli pola sata, što ukazuje na to da je praćen.

Interesantno je da se Specijalno tužilaštvo i specijalni policijski tim ni nakon dva dana od zločina nijesu uključili u slučaj za koji se sumnja da je nastavak obračuna škaljarskog i kavačkog klana.

Ivan Nedović je stradao dok je sjedio sa Šakovićem za istim stolom. Prema operativnim saznanjima policije, Nedovića je života koštalo to poznanstvo. Nedović nije bio sklon incidentima, važio je za gradskog momka koji se nije nikome zamjerao, nije bio umiješan u prljave poslove, niti ima dosje u policiji.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Komentari: 2

Bacun.K.

10. 09. 2017 - 14:07

"Policija traga . " kakav naslov...najbolje da ne traga. Nego nesto mnogo i dugo traga.
borislav radovic

12. 09. 2017 - 15:30

zali boze za mladoscu Nedovic Ivana..ako je policija odlucna da pokusa uhvati ubice na djelu, neka prvi korak bude da javno objavi broj telefona na koji ce se prijavljivati upotreba vaternog oružja i neka taj broj bude 1(jedan) na svim mobilnim i fiksnim mrezama u Crnoj Gori, poslije javljanja ili uzbunjivanja treba da slijede blokade puteva, upotreba dronova hilihoptera policijske patrole, presretaci i dr.
Novi komentar