GO Nove izabrao šest novih članova predsjedništva

U prostorijama Srpske kuće u Podgorici danas je održan Glavni odbor Nove srpske demokratije, na kojem je ocijenjeno da su montirani politički procesi koji se vode protiv lidera DF direktno upereni protiv srpskog naroda i njegovih lidera, političkih organizacija koje ga predstavljaju i najjače opozicione grupacije.
Objavljeno: 10. 09. 2017 - 18:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je Portalu Analitika saopšteno sa sjednice, GO NSD i članstvo u potpunosti stoje uz predsjednika Andriju Mandića i iskazuju spremnost da svim dozvoljenim demokratskim sredstvima brane integritet i slobodu našeg naroda, ne pristajući na režimske igre i podvale pravosuđa koje su svojstvene crnogorskom režimu.

-GO NSD upozorava sve relevantne adrese u Crnoj Gori da ne pristajemo ni na kakvu zloupotrebu Ustava i zakona kojom se nevini ljudi ponižavaju u sudskom postupku kako bi se zadovoljile najniže potrebe režima Mila Đukanovića i njegovih poslušnika iz Specijalnog državnog tužilaštva. GO poziva članstvo NSD da pažljivo prati direktne prenose sudskog procesa, kako bi mogli valjano reagovati na svaku zloupotrebu procedura i zakona od strane onih koji služe totalitarnoj vlasti- navedeno je u saopštenju.

GO NSD je na današnjoj sjednici, u skladu sa Statutom, izabrao šest novih članova predsjedništva NSD - Jovana Vučurovića, poslanika NSD i DF, Katarinu Puletić, dr Rada Ranitovića, Dejana Đurovića, Natašu Jevrić i Miladina Tmušića, čime je kompletiran ovaj stranački organ, čiji su članovi po funkciji i predsjednik NSD Andrija Mandić, potpredsjednici Strahinja Bulajić, Slaven Radunović, Simonida Kordić i Emilo Labudović, predsjednik IO NSD Milutin Đukanović i predsjednik Političkog savjeta Budimir Aleksić.

GO je izabrao i Politički savjet stranke, tijelo koje se bavi ideološkim pitanjima, na čijem čelu se nalazi dr Budimir Aleksić, a čiji su članovi: Bećir Vuković, dr Tripko Draganić, mr Bojan Strunjaš, Želidrag Nikčević, đakon dr Nikola Marojević i dr Žarko Leković

Predsjednik NSD Andrija Mandić je danas za novog portparola imenovao Marka Kovačevića.

Komentari: 4

Beranac

10. 09. 2017 - 18:25

Nista nisu novo rekli.Politika po starom.Od ovih kadrova Nove srpski narod nece prosperirati.
Ovo ce na zlo izaci, ponovo

10. 09. 2017 - 18:36

Ovo zlo ce na kraju zapoceti jos jedan rat, .... Pamet iz 90-ih , isti duh, trnutno sa vjetrom u ledja od Rusije, SPC ,dijela srpskih institucija...
SDP neki komentar?

10. 09. 2017 - 18:36

Zanimljivo iz SDP ni rijeci ....
galilleo

10. 09. 2017 - 19:34

bice servirane kolenice..valja se
Novi komentar