Odbijen zahtjev Danilovića, DEMOS ostaje Lekićev

Ministarstvo javne uprave odbilo je zahtjev Gorana Danilovića za promjenu podataka u registru političkih partija, saznaje Portal Analitika iz više izvora.
Objavljeno: 12. 09. 2017 - 14:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na taj način DEMOS ostaje partija čiji je predsjednik  Miodrag Lekić. 

Ministarstvu javne uprave, kako je ranije saopšteno Portalu Analitika, dostavljen je zahtjev za upis promjene podataka u Registar političkih partija, a vezano za političku partiju DEMOS.

"U skladu sa Zakonom o političkim partijama, rok za donošenje rješenje je 15 dana od dana dostave potpune dokumentacije.  Podsjećamo da se odluke statutarno nadležnih organa političkih partija donose saglasno Statutu partije i na Statutu zasnovanim aktima političkih partija. To je, pored Zakona o političkim partijama, relevantan pravni okvir u kome će se cijeniti valjanost dostavljenih dokaza uz prijavu za upis u Registar.  Ministarstvo javne uprave će, nakon bližeg upoznavanja sa sadržinom dostavljene dokumentacije, postupiti saglasno obavezujućim normama relevantih propisa za rješavanje odnosne pravne stvari", navedeno je u ranijem saopštenju.

 

 

Komentari: 6

Motociklista

12. 09. 2017 - 15:13

A sad adio i ko zna gde i ko zna kad ! Neka živi Demos Miodrag Lekic.
NK.100

12. 09. 2017 - 16:03

Koji Demos Miodrag Lekic Danilovic je pobjedio onolike pare je ulozio u Mojkovacku skupstinu bogami ka da smo bili na livadu . Govorio sam ti ja Gorane osnuj svoju partiju ti me ubjedjujes da si u pravu ovako ispada da smo koristili tudje ime Demos na skupstinu pare tudje trosili necu da idem u zatvor zbog tebe Danilovicu!
Mali Miljenko

12. 09. 2017 - 16:10

Bravo za gospodina Miodraga Lekića, pravog predsjednika Crne Gore kome je na prošlim izborima oteta i ukradena pobjeda od nelegitimnog i izguranog Filjipa. Ako ima pravde,Lekic će ponovo pobjediti na predsjednickim izborima, pobjeda će mu biti priznata a Demokrate na čelu sa Becicem će voditi i vladu i Podgoricu. Još jednom bravo za časnog i mudrog Miodrag Lekića i Demos sa njim na čelu.
neso

12. 09. 2017 - 17:08

Narcisoidni Danilović, previše umislio na svoje moći. Ne poznaje Goran sistem. To je NAUKA. Nije retorika poznavanje prava. Retorika je za svadbe i sahrane. Pravo sazivanja Skupštine pripada predsjedniku i Glavnom odboru. TAČKA VELIKA NEZNALICE. ČEATITKE LEKIĆU, ON JE I FORMIRAO DEMOS.
SrbinAndrijevica

12. 09. 2017 - 18:46

Kakav crni Goran Danilovic smjesno znamo mi u vasojevice i cjenimo Demos Miodraga Lekica i ljude oko njega . Nemoze se na lažu i prevaru otimat partija Danilovicu!
Slobodasn Gluščević

12. 09. 2017 - 23:42

Pa Gorane preostalo ti je jedino da osnuješ novu partiju, možeš li to?
Novi komentar