Odbijen zahtjev Danilovića, DEMOS ostaje Lekićev

Ministarstvo javne uprave odbilo je zahtjev Gorana Danilovića za promjenu podataka u registru političkih partija, saznaje Portal Analitika iz više izvora.
Objavljeno: 12. 09. 2017 - 14:16 Promjenite veličinu teksta: A A A
Odbijen zahtjev Danilovica, DEMOS ostaje Lekicev

Na taj način DEMOS ostaje partija čiji je predsjednik  Miodrag Lekić. 

Ministarstvu javne uprave, kako je ranije saopšteno Portalu Analitika, dostavljen je zahtjev za upis promjene podataka u Registar političkih partija, a vezano za političku partiju DEMOS.

"U skladu sa Zakonom o političkim partijama, rok za donošenje rješenje je 15 dana od dana dostave potpune dokumentacije.  Podsjećamo da se odluke statutarno nadležnih organa političkih partija donose saglasno Statutu partije i na Statutu zasnovanim aktima političkih partija. To je, pored Zakona o političkim partijama, relevantan pravni okvir u kome će se cijeniti valjanost dostavljenih dokaza uz prijavu za upis u Registar.  Ministarstvo javne uprave će, nakon bližeg upoznavanja sa sadržinom dostavljene dokumentacije, postupiti saglasno obavezujućim normama relevantih propisa za rješavanje odnosne pravne stvari", navedeno je u ranijem saopštenju.

 

 

Komentari: 6

Motociklista

12. 09. 2017 - 15:13

A sad adio i ko zna gde i ko zna kad ! Neka živi Demos Miodrag Lekic.
NK.100

12. 09. 2017 - 16:03

Koji Demos Miodrag Lekic Danilovic je pobjedio onolike pare je ulozio u Mojkovacku skupstinu bogami ka da smo bili na livadu . Govorio sam ti ja Gorane osnuj svoju partiju ti me ubjedjujes da si u pravu ovako ispada da smo koristili tudje ime Demos na skupstinu pare tudje trosili necu da idem u zatvor zbog tebe Danilovicu!
Mali Miljenko

12. 09. 2017 - 16:10

Bravo za gospodina Miodraga Lekića, pravog predsjednika Crne Gore kome je na prošlim izborima oteta i ukradena pobjeda od nelegitimnog i izguranog Filjipa. Ako ima pravde,Lekic će ponovo pobjediti na predsjednickim izborima, pobjeda će mu biti priznata a Demokrate na čelu sa Becicem će voditi i vladu i Podgoricu. Još jednom bravo za časnog i mudrog Miodrag Lekića i Demos sa njim na čelu.
neso

12. 09. 2017 - 17:08

Narcisoidni Danilović, previše umislio na svoje moći. Ne poznaje Goran sistem. To je NAUKA. Nije retorika poznavanje prava. Retorika je za svadbe i sahrane. Pravo sazivanja Skupštine pripada predsjedniku i Glavnom odboru. TAČKA VELIKA NEZNALICE. ČEATITKE LEKIĆU, ON JE I FORMIRAO DEMOS.
SrbinAndrijevica

12. 09. 2017 - 18:46

Kakav crni Goran Danilovic smjesno znamo mi u vasojevice i cjenimo Demos Miodraga Lekica i ljude oko njega . Nemoze se na lažu i prevaru otimat partija Danilovicu!
Slobodasn Gluščević

12. 09. 2017 - 23:42

Pa Gorane preostalo ti je jedino da osnuješ novu partiju, možeš li to?
Novi komentar