DPS: Bečić u fabrikovanju afera koristi članove porodica državnih funkcionera

Opštinski odbor DPS-a reagovao je na današnje saopštenje Demokrata o verbalnim napadima na predsjednika te partije, Aleksandra Bečića u Mojkovcu.
Objavljeno: 12. 09. 2017 - 19:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Reagovanje Demokratske partije socijalista prenosimo integralno.

Demokrate na čelu sa Aleksom Bečićem nastavljaju sa provociranjem stanovništva u Mojkovcu, čineći to vrlo osmišljeno i sinhronizovano, što nije ni za čudo obzirom na to da isti nemaju ni program, niti ideje sa kojima bi istupili na političkoj sceni. Izgleda da je Demokratama svojstvenije da svoje nedostatke pokušaju prikriti izmišljenim i iskarikiranim aferama.

Mjerilo za sve „istine“ koje navodno propagiraju Demokrate, upravo je njihovo saopštenje da se, u po njima spornom automobilu, nalazio sin načelnika OB-a Mojkovac i sinovac gospodina Veselina Veljovića, koji kako saznajemo u tom trenutku nije bio čak ni na teritoriji mojkovačke opštine, a kamoli u automobilu sa snimka.

Da se Demokrate ne libe ničega, jasno se vidi i iz njihovih saopštenja čiju sadržinu mijenjaju, dodajući i izmišljajući imena i rodbinske veze navodnih učesnika.

Takođe, pitamo Bečića i njegove sledbenike kako je moguće da navodni sin kog spominju u svom saopštenju može biti stariji i od oca i od strica, a pritom i nositi drugo prezime? Navedena izjava Demokrata koju je putem medija čula crnogorska javnost kosi se sa svakom logikom i zdravim razumom.

Nakon lavine saopštenja Demokrata u proteklih nekoliko sati, jasno je da njihov boravak u Mojkovcu ima samo jedan cilj - da unesu nemir i neprijateljsko raspoloženje među stanovnicima Mojkovca.

Kolika je mržnja i pakost Alekse Bečića i njegovih sledbenika govori i činjenica da po njima nema mjesta za zdrave međuljudske odnose, pa čak ni za pozdravljanje prijatelja, sugrađana koji nijesu politički istomišljenici.

Zato nas ne čudi što Bečić u fabrikovanju lažnih afera koristi članove porodica istaknutih državnih funkcionera iz Mojkovca, jer zna da Mojkovčani više vjeruju onima koji su sa njima svakog dana, a ne onima koji u predizbornoj kampanji autobusima dovode ljude želeći da stvore privid podrške koju očigledno nemaju u ovom gradu.

Demokrate govore o povjerenju, a to isto povjerenje nijesu u stanju da pridobiju ni kod sopstvenih članova, koji se iz tog razloga ne mogu ni sresti u javnosti sa ovom kompromitujućom političkom postavom koja danima pokušava da oblati ime ovog grada i njegovih stanovnika.

Destruktivna šetnja Demokrata kroz Mojkovac nije bila dovoljna Bečiću, već mu se od običnih građana našeg grada priviđaju visoki funkcioneri OO DPS Mojkovac, od kojih pokušavaju napraviti neprijatelje, dok su zapravo jedini neprijatelji ovoga grada i njegovih stanovnika oni sami.

Sa snimka se jasno vidi da bombu priželjkuju jedino Bečić i Bogdanović, a bezazlenu verbalnu komunikaciju žele iskonstruisati u napad na njih.

Vidjeli smo i mlađanog Bečića kako se „junači“ iz navodnog domaćinstva iz Podbišća, pored toplog šporeta i pune šerpe, dok je na drugoj strani izmanipulisao mlade ljude koji se zovu Demokratama da idu na pragove uglednih Mojkovačkih porodica sa namjerom da ih isprovociraju i od toga naprave medijsku aferu. Toliko o hrabrosti ovog samoprozvanog lidera.

Komentari: 12

Cudoviste

12. 09. 2017 - 19:48

Tacno se vidi na snimku kako ponavljaju za bombu da im neko navodno prijeti.Kakva podmetanja Demokrata
Nepravda

12. 09. 2017 - 19:51

Tacno se vidi da se zeli iskonstruisati od obicne verbalne rasprave skandal.Ne osvrcite se Mojkovcani.Demokrate PREVARA
Rad

12. 09. 2017 - 20:55

Mnoga su vrata zatvorena za Demokrate u Mojkovcu pa je muka.Treba izmislit aferu za grabljenje poena.Sramno.Koliko podlosti od strane Alekse.E Zecaninu Zecaninu
agata

12. 09. 2017 - 21:18

Spremni su na sve.. pokusavaju da prodaju providnu pricu kako su ugrozeni, ali mislim da im niko vise ne vjeruje !
helena

12. 09. 2017 - 21:19

Becicu smiri strasti malo.. nisi ti toliko hrabar da mozes da nam sijes strah ovuda !
poaro

12. 09. 2017 - 21:20

Mnogo je! Previse je Becicu ! Ne mozes ti da saljes tvoje omladince da nama dosadjuju svaki dan i zvone nam na vrata.. dje god se okrenem njih vidim !
taske

12. 09. 2017 - 21:22

Da li treba neko da objasnjava dodatno kakvim se prljavim metodama bave Demokrate?
uskok

12. 09. 2017 - 21:22

Mojkovcani od vas zivjeti ne mogu.. dzabe vam je svee , kada cete shvatiti?
rejna

12. 09. 2017 - 21:23

Dje god kreni evo ih, dje god se okreni evo ih opet ! Sanjam crvene kravate svako vece.. vise se ne moze zivjeti od njihove propagande !
trodon

12. 09. 2017 - 21:26

Aleksa je previse uzletio i misli da je svijet osvojio.. medjutim treba neko da mu kaze da se malo spusti jer nismo mi glupi i naivni sa povjerujemo u njegovu pricu o mladosti i postenju.
Mojkovčanka

12. 09. 2017 - 22:51

Da im je neko čeljade prijetilo-pa da se čovjek zapita... No Stanišić Goran - zvani Supica
AH!!!

12. 09. 2017 - 23:00

Neopravdavam nasilje i prijetnje, ali ovi mladi, ambiciozni sto im je jezik duzi od kravata znaju da budu vrlo drski i nepristojni. Dolaze u vrijeme kad nije normalno ni nacija vrata se pojaviti, na moju kapiju su dosli u 15.30h bili uporni i pored mog negodivanja da ih saslusam u to vrijeme. Na kraju sam im porucila da pozdrave lidera i da ih nezloupotrebljava i da im skrene paznju da se od 15-17h nidje neide jer treba da ispostuju kucni red i da je to vrijeme za odmor i privatnost porodica. Tako da treba malo da nauce da postoji red i postovanje, a ne samo partijski interesi.
Novi komentar