Mladi DPS-a Mojkovac: Nijesmo obilazili škole da bi se bavili politikom

Nedavna aktivnost Savjeta mladih Demokratske Partije Socijalista Mojkovac, kada smo đacima uručili pribore za školu, nema veze sa političkom kampanjom u susret izborima, jer na njima neće glasati djeca kojima je donacija uručena, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a Mojkovac.
Objavljeno: 12. 09. 2017 - 20:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Podsjećamo da je Mojkovačka lokalna samouprava svim prvacima uručila knjige za školu, a uručivanje pribora je bio nastavak aktivnosti koja je imala za cilj da dodatno pomognemo našim najmlađim sugrađanima u njihovim predstojećim đačkim obavezama. Savjet mladih Demokratske Partije Socijalista Mojkovac imao je za cilj da obraduje osnovce donacijom u vidu školskog pribora, što se ne može svrstati u političko djelovanje s obzirom na to da, podsjećamo zlonamjerne, izbori još uvijek nijesu raspisani. Dozvolite da ukažemo na činjenicu da kada pojedine političke partije obnavljaju učionice i djeluju u tom smjeru, pojedini mediji to ne kvalifikuju kao političku kampanju,već novinske stupce pune samo kada je riječ o vladajućoj partiji u sjevernoj opštini. Takve informacije njima bliski mediji ne objavljuju,i takve aktivnosti ne povezuju sa političkim partijama,niti im pada na pamet da ih povežu sa političkim zloupotrebama - navode mladi mojkovačkog DPS-a.

Oni dodaju kako „nijesu obišli škole da bi se bavili politikom, niti su imali neko partijsko obilježje“, te da su imali pribore za prvake kako bi pomogli roditeljima različitog materijalnog stanja i omogućili djeci da imaju sa čime da pišu prva slova.

- Dozvolite da Vam ukažemo i na to da su djeca sa oduševljenjem primila poklone,što je nama najbitnije, i maliciozni su pokušaji opozicionih medija, koji takav gest povezuju sa djelovanjima u okviru kampanje za izbore koji, još jednom podsjećamo, nijesu raspisani. Ovom posjetom i uručivanjem pribora prvacima,obradovali smo one koje smo imali za cilj da obradujemo i jedina je zloupotreba izvršena od strane novinarske opozicione profesije. Mnogo toga dobrog ovaj Savjet pruža našim sugrađanima, a neće nas iznenaditi i obeshrabriti tekst u kojem umjesto pohvale imamo optužbe. Isti će nas ojačati, jer za razliku od svih drugih u ovom gradu svojim aktivnostima pružamo mnogo toga dobrog našim građanima,bilo koje političke pripadnosti - zaključuje se u saopštenju Savjeta mladih DPS-a Mojkovac.

Komentari: 1

Vasojevic

13. 09. 2017 - 07:17

Ali galsace roditelji te djece.Koga vi farbate?NIje sija nego vrat.
Novi komentar