Puletić svađa Kneževića i Mandića

Funkcionerka Demokratske narodne partije i odbornica Demokratskog fronta u Skupštini opštine Kolašin Katarina Puletić izabrana je prije dva dana u Predsjedništvo Nove srpske demokratije, što je izazvalo nezadovoljstvo predsjednika DNP-a Milana Kneževića koji nije obaviješten, niti konsultovan o njenom prelasku kod Andrije Mandića, saznaje Pobjeda.
Objavljeno: 13. 09. 2017 - 05:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Puletić je na lokalnim izborima 2014. godine bila na odborničkoj listi Demokratskog fronta na kvoti koju je dobila Demokratska narodna partija. Demokratski front zajedno sa SNP-om i SDP-om vrši vlast u tom gradu.

- Knežević je u najmanju ruku morao da bude obaviješten ili konsultovan, budući da nije dobar običaj da se međusobno prelazi iz stranaka unutar DF-a bez prethodnog dogovora, ili konsultacije. Potez centrale Nove nije korektan i Knežević je bio neprijatno iznenađen kada je saznao za njen prelazak, rekao je Pobjedi izvor koji je dobro upućen u dešavanja u Kolašinu.

Iz kolašinskog ogranka DNP-a Pobjedi je potvrđeno da je Puletić prešla u Novu, ali spuštaju loptu jer smatraju da se ,,ništa strašno nije desilo“.

Aleksandar Dožić, predsjednik Opštinskog odbora DF-a, prvi čovjek DNP-a i predsjednik SO Kolašin je potvrdio za Pobjedu da je Katarina Puletić, kao odbornica u lokalnom parlamentu, bila kadar Demokratske narodne partije.

- Obaviješten sam da je Katarina Puletić izabrana u Predsjedništvo Nove srpske demokratije i uopšte to ne doživljavam kao udar na DNP koji je moja izvorna partija. Predsjednik sam i DNP-a i koalicije DF-a u Kolašinu, tako da ta promjena unutar koalicije neće imati nikakav negativan uticaj na funkcionisanje koalicije, kaže Dožić.

On ponavlja da to ne doživljava kao udar na svoju partiju jer se prelazak desio unutar koalicije, a takvih prelazaka je bilo još.

- Mi imamo dosta primjera da se iz drugih partija prelazi u Demokratsku narodnu partiju, ali sve to se dešava unutar koalicije, spustio je loptu Dožić.

Sa druge strane, odbornica Katarina Puletić tvrdi da nije bilo prelaska iz DNP u Novu srpsku demokratiju.

katarina-puletic

- Nijesam prešla iz DNP-a u Novu. Kao odbornik DF-a sam predložena u Predsjedništvo Nove srpske demokratije. Mogla sam u Predsjedništvo biti predložena iz bilo koja tri konstituenta Demokratskog fronta i bilo bi mi jednako zadovoljstvo. Demokratski front je jedinstvo i na taj način ćemo djelovati, objasnila je Katarina Puletić.

(Pobjeda)

Komentari: 9

RAŠO

13. 09. 2017 - 07:52

Usrećićeš se i sa jednim i drugim. Iz šupljeg u prazno.
Lijepa je

13. 09. 2017 - 08:25

Ima vremena za nju da napravi pravi izbor a to nije niko iz DF-a. može i SNP
Petrana Todorova Beograd

13. 09. 2017 - 09:03

Ova Katarina izgleda kao da je othranjena na skorupu iz mješine.Ima izraz nevine planinke,u svakom slučaju biće njihovo veliko pojačanje.
Moj Pipune...

13. 09. 2017 - 10:33

Od vas najgrđih Andrija je ljepši od tebe, mada me mali čudi đe njemu ne nađedoše ime bundeva, jer i on ima što nosit... Blago njojzi kakav samo izbor ima, te Pipun te Bundeva... Što joj zavide Crnogorke... Eh...
[email protected]

13. 09. 2017 - 18:23

Andrija Mandić-BUNDEVA..tikva----------tikvu u vodi tikva na vodu
[email protected]

13. 09. 2017 - 18:19

Oni su zavađeni sa Bogom i narodon, i to im je dosta............pi
Gorštak

13. 09. 2017 - 18:56

Samo mi Kolasinci znamo kako nas dere ova vlast na čelu sa Vuksanovićkom. Ova vijest je početak raskola dvojice drugova: Učenika Pedje Bulatovica i Andrije Mandica, Dakinog Miljenika. Zajedničko i Pedji i Daki je Momir. Kopča. zastarela demagogija u cilju zavodjenja birača...
ZB

13. 09. 2017 - 22:03

A sta glumata ovaj Mandic?Pavla Djurisica?O Mandicu,mnogo si se zaigrao...
hit00

14. 09. 2017 - 15:23

Mozda se i potucu.......u Spuzu
Novi komentar