Zbog dojave o bombi evakuisana zgrada cetinjske Opštine

Službenici zgrade Opštine Cetinje evakuisani su zbog dojave o bombi, saznaje Portal Analitika. Kako se ispostavilo nakon detaljnog pregleda, dojava je bila lažna.
Objavljeno: 14. 09. 2017 - 09:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

U telefonskoj dojavi je rečeno da je bomba postavljena u dijelu zgrade gdje je smješten Osnovni sud, a jedan od komentara okupljenih građana bio je da je “dojavu uputio neko kome je zakazano suđenje”.

Dojava da je u zgradi Opštine, u kojoj su osim lokalne uprave smješteni i Osnovni sud, kao i osnovno državno tužilaštvo, postavljena bomba stigla je oko 9 časova i 30 minuta, nakon čega su, uz asistenciju policije i vatrogasaca, evakuisani svi zapolseni ali i građani koji su u to vrijeme bili u zgradi opštine.

ct1

Ipak dvadesetak minuta kasnije većina zaposlenih se vratila na svoja radna mjesta. U holu smo zatekli između ostalog i zamjenika gradonačelnika prijestonice, Momčila Martinovića.

U hodniku ispred suda zatekli smo i nekoliko stranki koje su kako se pretpostavlja čekale suđenje. Zaposleni u Osnovnom sudu takođe su bili u zgradi prijestonice. Ulaz u zgradu opštine prema osnovnom sudu je bio zaključan duže od sat vremena, dok glavni ulaz nije.

Ispred zgrade Zetske banovine parkirano je vozilo Vatrogasne jedinice, jedno auto policije, a prisutno je bilo i nekoliko policajaca kao i inspektora u civilu.

Ipak, tokom uzbune zbog dojave o bombi ispred zgrade opštine ostali su bivši radnici “Košute” koji svakodnevno ispred zgrade prijestonice traže svoja prava.

- Slikajte nas, da smo tu, ni bomba ni eksplozija nas ne mogu otjerati da odustanemo od traženja svojih prava - kazali su oni.

Iz policije i suda nijesu željeli da komentarišu događaj.

J.Đ.

Komentari: 7

neradnici

14. 09. 2017 - 10:06

To je neko od njih javio da dobije slobodan dan .
CT gimnastika

14. 09. 2017 - 10:27

Bas one sluzbe koje su najvise potrebne gradjanima rasporedili u potkrovlje pa dok se popnes dusa u nos a onda te vrati u prizemlje da platis pa jos jednom gore.
Dojava o bombi pred izbore

14. 09. 2017 - 11:57

Stranke čekaju ispred Fonda PIO ali službenika nema. Izgleda da su doživjeli šok samo činovnici iz te kancelarije jer je Sud, koji je na istom spratu, nastavio da radi bez problema kad je rečno da je dojava bila lažna.
Iz kanc. pio

14. 09. 2017 - 12:19

Mi pobjegosmo pa neka stranke čekaju bombu.
pio

14. 09. 2017 - 12:09

Znaci nema para za pemzije pa se sjetili bombe ?
Ciccio

14. 09. 2017 - 13:20

To je po meni dokaz da je CG sazrela demokratski. Sto drugo bi mogao biti njen doprinos Uniji. Dobro ve znam.
Evakuacija

14. 09. 2017 - 16:31

Na portalu "Vijesti" gradonačeknik Bogdanović između ostalog tvrdi: "...Nije bilo evakuacije, već su pojedini napustili radna mjesta kada su čuli za dojavu..." Ko laže? "Vijesti" ili Bogdanović. Ja tipujem na Bogdanovića, a vi?
Novi komentar