Tanjević više nije selektor Crne Gore!

Košarkaški savez Crne Gore obavještava javnost da je dosadašnji selektor A tima Bogdan Tanjević donio odluku da se povlači sa te funkcije i da završava profesionalnu trenersku karijeru.
Objavljeno: 14. 09. 2017 - 11:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Košarkaški savez Crne Gore izražava veliku zahvalnost proslavljenom stručnjaku Tanjeviću koji je kao veliki trener proslavio našu državu, a posebnu zahvalnost dugujemo mu za njegovo angažovanje u posljednje tri godine tokom kojih je dao veliki doprinos uspostavljanju sistema u trenerskoj organizaciji, kao i rezultatima A tima, te mlađih reprezentativnih selekcija.

Sa zadovoljstvom želimo da upoznamo javnost da će Tanjević ostati na čelu trenerske organizacije i sa te pozicije doprinijeti daljoj afrimaciji crnogorske košarke, te edukaciji mladih crnogorskih trenera - saopšteno je Portalu Analitika iz Košarkaškog saveza Crne Gore.

Komentari: 5

Hvala

14. 09. 2017 - 11:40

Boša!
Objektivni

14. 09. 2017 - 11:49

Bravo !! Tako se to radi . Gospodin Boša !
Milos

14. 09. 2017 - 13:05

Saopstenje je stvar pristojnosti prema covjeku koji je nekada bio uspjesan.Inace,smijenjen je.
Objektivni

14. 09. 2017 - 14:10

Pa i da jeste , nacin i saopstenje su gospodski . Mislis da bi bolje bilo proglasiti Bošu alkoholicarem , smjeniti ga preko noci (u medijima) i na mjesto sekektora dovesti npr . Dašica . I drzati ga dok reprezentaciju ne dovede do dna . Poznat ti je sport u kome se ovako nesto dogadja ???
pobedjuju trubaci

14. 09. 2017 - 14:15

Управо је вест о тријумфу Ђорђевићевих „орлова“ у најважнијем нокаут мечу одјекнула и у хрватској јавности. Међу бројним коментарима на тамошњим интернет порталима, један је крајње симпатичан: „Ови да су послали драгачевске трубаче, ушли би међу најбоље екипе. Честитке!
Novi komentar