Uhapšen Podgoričanin zbog nedozovoljenog držanja oružja

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja izvršili pretres kuće i drugih prostorija u Kučkim koritima i tom prilikom lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Objavljeno: 14. 09. 2017 - 12:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici CB Podgorica su, 13.09.2017. godine, postupajući po operativnim saznanjima, u koordinaciji i po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Podgorici, izvršili pretres kuće i drugih prostorija, u mjestu Kučka korita, koje koristi G.V. (57) iz Podgorice, Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli automatsku pušku M70 kalibra 7,62mm i 10 komada municije za ovu pušku. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja. 

 

Komentari: 0

Novi komentar