Mojkovačke Demokrate DPS-u: ''Gotovi ste, rejting vam pada''

Na saopštenje DPS-a u kojem tvrde da Bečić i Demokrate sami sebi uskaču u grlo kada u svojim svakodnevnim saopštenjima potenciraju da su "došli u Mojkovac“ potencirajući da su pridošlice, reagovale su Demokrate.
Objavljeno: 15. 09. 2017 - 21:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Pošto vi iz mojkovačkog ogranka OKGa govorite o odlascima i dolascima, pitamo vas koliko je stotina i hiljada ljudi pošlo, ne iz Mojkovca, nego sa kompletnog sjevera Crne Gore, sve zbog toga što tamo nijesu imali uslove za život i rad. A ako se građani, u što sumnjamo, pitaju ko je zaslužan za to, pa zna se, upravo 'najviđeniji' Mojkovčanin, sadašnji premijer Duško Marković-crna kutija Crne Gore, onaj na kojeg se pozivaju kad treba stotine hiljada prošvercovati preko granice, Veselin Veljović poznati paravojnik sa ratišta, simbol crnih trojki, glavni akter afere 'Limenka' i vjerni sluga vlasti, čak i po cijenu neprijateljstva prema državi i narodu, ali i neizbježni Obrad Mišo Stanišić zvani, čekajući mjesto šefa ANB-a. Ono što je najgore, Mojkovcu su se svetili iz Podgorice'' saopštavaju Demokrate.

Ljude koji sa njima rade na terenu nemoguće je uporediti sa onima koji rade za DPS, dodaju.

''Svjesni ste da se nikad više vrata u Mojkovcu nije otvorilio pred jednim političkim subjektom, nego sada, koliko ih je otvoreno ispred Demokrata. Stoga, sve vaše kriminalne akcije razumijemo, jer ste ste gotovi, rejting vam pada, a naš konstantno raste, a poslednjih dana naša demokratska porodica sa podrške od 28,6% preskočila je 31%. Pobijedili smo organizovanu kriminalnu grupu u Budvi, u Kotoru, u Herceg Novom, pobijedićemo OKG i u Mojkovcu, pobijedićemo tako da vas niko više neće moći sastaviti''-zaključili su iz Demokrata.

Komentari: 5

Pilici 7-og bataljona

15. 09. 2017 - 21:44

Slusajte ovu zrelost. ovo je jezik pogane I prkosne djece. pola pristalica im trenutno cine bivsi glasaci DF-a
Rukfaš

15. 09. 2017 - 21:55

Đe ovi žive? Nije mi jasno... Šta su umislili ? Ko su oni? Mesije? Nije da DPS valja. Ne valjaju boba. Ali su od OGA (organizovana grupa alapača), bolji milijardu puta.
Ja

16. 09. 2017 - 00:51

Kakve budalastine pricaju ovi iz demokrata. Smijesni,presmjesni.....Vidjet cete svoju mjeru na izbore. Ocekujem rasulo nakon njih i bjezaniju vecine clanova. Nesposobni i nekorwktni maksimalno. Lazu........
hans

16. 09. 2017 - 11:25

ja još niti jednu riječ nisam čuo sta oni misle da urade kad/ako dodju na vlast, samo se bave dps-om, nesto kao u Kotoru i Budvi...
Grabijel

16. 09. 2017 - 11:26

DCG stranka za pranje biografija
Novi komentar