DPS Demokratama: Mojkovčani ne žele da čuju za vas!

Odlično je Mojkovcu poznato da su Demokrate ništa drugo nego loša varijacija na staru temu, odgovorio je DPS Demokratama. Njihovo reagovanje prenosimo integralno:
Objavljeno: 15. 09. 2017 - 21:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Zato nas ne čude brzopleta i više nego isprazna saopšenja Demokrata, nakon što smo im po ko zna koji put, javno očitali lekciju o tome kako istupa i djeluje jedan ozbiljan politički subjekt kao što je DPS,a kakav Bečić, Bogdanović, Stanić i njima slični nikada ne mogu postati.

Usudio se, mlađani Stanić, da ocjenjuje našeg premijera, g-dina Duška Markovića, čija karijera i afirmacija na političkoj sceni je prepoznata i cijenjena ne samo u Crnoj Gori i ne samo na Balkanu, već i u cijelom svijetu. 

Da je Stanić bio hrabar da izađe makar na neko mjesto gdje je bio premijer g-din Marković, tokom radne posjete Mojkovcu, vidio bi koliki ugled naš premijer ima kod građana Mojkovca bez obzira na njihovu političku pripadnost. Takođe bi Stanić imao priliku da se podsjeti da Mojkovac nije grad afera kako Bečić i on žele da ga predstave, već je grad u kom se na svakom koraku gradi.

Usudio se Stanić, da potcijeni našeg poslanika, g-dina Obrada Miša Stanišića, odavno prepoznatog kao čovjeka iz naroda i spremnog da se u svakom trenutku posveti dobrobiti građana. Naš poslanik Stanišić se  svo ovo vrijeme  zalaže za Mojkovac, zalaže za razvoj sjevera, zalaže za cijelu Crnu Goru u Skupštini Crne Gore, za razliku od Bečića koji ,,pobjegavši“ iz poslaničke klupe  bukvalno upada ljudima na privatne posjede,bavi se medijskim manipulacijama i već danima pokušava da u Mojkovcu unese nemir i netrpeljivost.

Sakrivši se iza Stanića, Bečić napada i g-dina Veselina Veljovića, našeg Mojkovčanina, nizom neargumentovanih optužbi, neuspješno pokušavajući da umanji ugled koji g-din Veselin Veljović ima i u Mojkovcu i u Crnoj Gori. Istina je da je g-din Veljović veliki patriota koji se zalagao za Mojkovac  i onda kada su Bečićevi i Stanićevi tvorci najviše pokušavali da ovaj grad unište i osiromaše. Istina je da je g-din Veljović stao u odbranu Crne Gore onda kada su baš oni, iz kojih je Bečić ponikao ,smišljeno pokušali da od Crne Gore naprave pokrajinu.

Stanić je dobio potpuno pogrešne instrukcije iz Podgorice od Bečića i Bogdanovića, počevši od teksta sa kojim se obratio javnosti, pa sve do adrese na koju je saopštenje uputio. Pobrkao si Staniću adrese!  Umjesto DPS-a u Mojkovcu, trebao si da se obratiš, tvome i Bečićevom saborcu, Velizaru  Kaluđeroviću koji jedini ima odgovor zašto je i koliko je ljudi napustilo Mojkovac u vremenu kada je njegova i vaša stara partija imala vlast.

Sa kojim izbornim programom Demokrate nastupaju kada idu od vrata do vrata? Ako Staniću, tvome šefu Bečiću nije poznato jer je on “juče” stigao u Mojkovac, ti bi trebao da znaš da se u Mojkovcu radilo i radi svih proteklih godina i Mojkovčanima ne treba Bečić da im kaže kakav je njihov grad, jer oni to znaju.

Koliko pristalica imaju Demokrate, vidi se iz saopštenja Stanića, gdje se on zabrojio pominjući ista imena više puta. Koliko pristalica Demokrate imaju u Mojkovcu, govori podatak da ste Staniću, ti i Bečić doveli pune autobuse iz Budve i Herceg Novog  da bi napunili salu za vašu Konvenciju u Mojkovcu, a pola uže familije si Staniću morao staviti u odbor da bi mogao da ga formiraš.  

A zašto Staniću? Zato što Mojkovčani ne žele da čuju za vas. Zato Staniću što Mojkovčani ne nasijedaju na manipulacije tvoga šefa Bečića kao ti. Zato Staniću što Mojkovčani znaju kako je bilo i u onim vremenima kada su vladali ,, vaši“. Zato Staniću što, ma koliko ti iz Podgorice pisali, a ti u Mojkovcu čitao, ne možete u očima Mojkovčana da umanjite, ponizite niti oblatite ljude koji su uz Mojkovac svim srcem svih ovih godina.

I na kraju, baš nas zanima Staniću, zašto ste ti i tvoja porodica još uvijek u ovom gradu, ako već , po tvojoj priči niti imate posla niti uslova za život?”, saopšteno je iz DPS-a.

 

Komentari: 0

Novi komentar