Jedinstven doživljaj vode u našem modernom domu

U želji za stvaranjem lijepog doživljaja kuhinjskih aktivnosti, kao i savršenog osjećaja pod tušem, Hansgrohe Grupa je ove godine predstavila nove kolekcije brendova AXOR i hansgrohe na Međunarodnom sajmu sanitarne i tehnologija za grijanje u Frankfurtu.
Objavljeno: 18. 09. 2017 - 06:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

axor-1showerheaven-1200-detail

Radikalan i moderan minimalizam upečatljivi su stilovi nove kolekcije AXOR slavina, koja je debitovala na  Međunarodnom sajmu sanitarne i grejne tehnologije u Frankfurtu, u martu ove godine.

Moderan minimalizam dodatno je osavremenio avangardni izgled AXOR slavina. Unaprijeđen kvalitet i funkcionalnost pojačavaju raskošni momenat tuširanja, a inovativna vrsta tuš spreja daje vodi potpuno novu dimenziju.

axor2-uno-38-aad00257

AXOR postavlja tuširanje na mjesto raskošnog doživljaja u novim dimenzijama. AXOR takođe predstavlja model bez presedana koji je usavršavan tokom godina istraživanja i predstavlja jedinstven dodatak dragocjenom elementu vode.

Kombinacija originalnog dizajna i pametnih karakteristika česmi karakteriše i premijum brend hansgrohe. Praktična kontrola višemlaznih tuševa pomaže da se potpuno opustimo, a usklađena praktična rješenja slavina olakšavaju upotrebu, pa tako i svakodnevne kuhinjske poslove. 

hansgrohe2-man-under-shower-38-har00604-tif

Premijum brend hansgrohe je na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu sanitarne i grejne tehnologije u Frankfurtu predstavio novo inovativno rješenje za praktičnu kontrolu višemlaznih opuštajućih tuševa i slavina izrazitog i ujednačenog geometrijskog dizajna. 

Kvalitet proizvoda brendova iz njemačke kompanije sa sjedištem u Šiltahu dodatno potvrđuju brojna priznanja i preko 500 nagrada za dizajn. Na Međunarodnom dizajnerskom forumu, sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe, rangirana je kao šesta, među 2.000 kompanija svjetske liste za najbolji dizajn. Time je Grupa ojačala lidersku poziciju u sanitarnoj industriji, ali i podsjetila da je tvorac inovacija, kao što su višemlazni ručni tuševi, kuhinjske slavine na povlačenje i zidni držači za tuš.

Zato funkcionalna vrijednost, kreativan izgled i inovativna tehnologija izdvajaju Hansgrohe Grupu od ostalih duže od jednog vijeka, podsjećajući nas da je dom, prije svega, oaza uživanja. 

Pronađi više o Hansgrohe Grupi i njenim brendovima AXOR i hansgrohe na: www.facebook.com/axor.design www.facebook.com/hansgrohe 

Komentari: 0

Novi komentar