Sting u Beogradu na bini uz podršku sina

Peti put u posljednjih desetak godina pred domaćom publikom nastupio je Sting, jedan od najpopularnijih pop muzičara današnjice.
Objavljeno: 18. 09. 2017 - 11:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oko 15.000 ljudi u Beogradskoj areni Sting je pozdravio na srpskom, riječima "Dobro veče, Beograde".

Koncert je otvorio njegov sin Džo Samner, poslije čega je na scenu izašao nekadašnji lider benda "The Police" i autor nekih od najprepoznatljivijih pop hitova ikada, među njima i "Walking on the Moon".

Poslije pet numera koje je otpjevao Stingov sin u pratnji samo akustične gitare, velika svjetska zvijezda pojavila se sa četvoročlanim bendom na pozornici Arene, frenetično pozdravljen od skoro 15.000 poštovalaca. 

Uslijedili su prepoznatljivi hitovi britanske zvijezde među kojima je beogradska publika najviše reagovala na "Mad about you", "If I ever lose my faith in you", a cijela Arena je zajedno sa Stingom pjevala hit "Englishman in New York" koji je specijalno za ovu priliku bend odsvirao u rege aranžmanu. 

Besprijekorni zvuk i odlična energija između benda i publike obilježili su prvu polovinu koncerta Stinga u Beogradu. 

Drugu polovinu koncerta obilježili su veliki hitovi grupe "Police" i Stinga koje je mahom publika zajedno pjevala sa gostima iz Engleske. Smjenjivale su se dobro poznate numere "Message in the bottle", "Walking moon", a cijela Beogradska arena igrala je uz "Desert rose". 

Desetominutna verzija pjesme "Roxanne" najavila je spektakularnu završnicu koncerta u kojoj je Sting sa svojim bendom odsvirao pjesme "Next to you" i himničnu "Every breath you take". 

Bend je ispraćen ovacijama sa scene uz glasno navijanje da odsviraju još nešto. Na pozornicu beogradske arene vratio se Sting sa svojom gitarom i veoma emotivnim izvođenjem pjesme "Fragile". 

"Hvala", rekao je Sting na i poželio laku noć Beograđanima.

 

IZVOR: N1, Tanjug.rs

 

 

 

Komentari: 4

Ahahaha

18. 09. 2017 - 12:37

Naravno,zna Sting dje ce. U ovu nasu provinciju ne sigurno. Nama je vrh kad dodje prsli plagijator Dino seljacki Merlin. Budvu ne racunam,tamo su koncerti zbog turista
Sting je porijeklom Srbin

18. 09. 2017 - 14:02

Zato on zna đe će. Ne počinje mu ime tek tako sa "S"
Ahahahaha

18. 09. 2017 - 15:03

I Supermenu i spajdermenu...
Deki

20. 09. 2017 - 11:58

A što si šljega onda u Podgoricu nevidio se. Vrći se gore ili gledaj da se nekalo dokopaš Beograda. I kunem se da nijednu Stingovu stvar ne znaš. Vama su Dara Bubamara i Đani idoli u muzici.
Novi komentar