BURIĆ: „Miloševićevi politički unučići“, zašto bježite od svog identiteta?

Marko Burić iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić, postavio je pitanje “Miloševićevićem političkim unučićima“ zbog čega bježe od svog identiteta.
Objavljeno: 19. 09. 2017 - 18:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Nijesmo znali da su vaši funkcioneri Velizar Kaluđerović i Neven Gošović rođeni sredinom devedesetih godina?! Nekako ih više pamtimo kao čelnike stranke koja je bila Miloševićeva filijala u Crnoj Gori, one iste koja je bila političko krilo zloglasnog Sedmog bataljona i upravo one koja je prizivala bombe i u Crnoj Gori, tvrdeći da nijesmo ni mi gubavi.

Da ste se vi i vaši pitali, Crne Gore Gore ne bi bilo. Ali sreća, niti ste, niti ćete.

Sve se bojimo da je tačno ono što stoji na sajtu vašeg nekadašnjeg SNP, da je šef marketinga te partije upravo Aleksa Bečić. Samo tako bismo razumjeli ove autogolove koje dajete, plasirajući tone neistina i besmislica na dnevnom nivou. Ipak, od istine pobjeći ne možete, jer smo mi tu da vas podsjećamo ko ste i šta ste radili dok smo mi obnavljali nezavisnost i dok smo se borili da očuvamo mir i stabilnost u zemlji.

Iako živite u samozabludi i ubjeđenju da ste političke mesije i proroci, moramo da vam kažemo da je vaša politička lična karta prilično žalosna.
Žalosno je, gospodo demagozi, što su vaši članovi činili sve da Crna Gora ne obnovi nezavisnost. Žalosno je što su vaši članovi prizivali NATO bombe.

Žalosno je što je vaš Aleksa tvrdio da je trobojka državna zastava Crne Gore. Žalosno je što ste poturili građanima Kotora stranca. Žalosno je što ste, čim ste se dokopali vlasti, počeli da udomljavate kume, rođake i sinove vaših funkcionera. Žalosno je, gospodo demagozi, kada mladi ljudi navijaju protiv svoje države i kada se ne raduju dobrim rezultatima koje država ostvaruje.

Mi smo ponosni što zajedno sa našim sugrađanima sve činimo da naš Nikšić napreduje iz godine u godinu. Ponosni smo što naš Nikšić bilježi sve bolje rezultate u mnogim oblastima. Volimo svoj grad i radujemo se svakom njegovom uspjehu. Pobijedili smo na posljednjim izborima da bi pobijedio Nikšić.

To su činjenice, a sve ostalo demagogija. Izigravajte mesije i proroke, ali vam mi iz Nikšića više nećemo odgovarati. Zapravo, uvjereni smo da je onaj ko vas tjera da hiperprodukujete ona saopštenja, ako ne naš član, ono bar pritajeni simpatizer.

Komentari: 3

Tara

19. 09. 2017 - 19:51

Bravo Buricu..sokole! Moramo se boriti protiv drzavnih neprijatelja i izdajnika..
izdajnika...

20. 09. 2017 - 06:43

...koji ste na stotine iljada grla obadalih goveda i magaraca 1988/1989.godine se obadali od planina pa do mora od Ulcinja do Tare i Novoga..za spas srpstva i kosova-Taro mutna li si ka unučići kasapina sa Dedinja-danas jopet na vlasti -ka i 1989 kad uskočiste ..pod kotule i samare OBITELJI MILOŠEVIĆ! Momo,Ljubiša,Milo,Periša,Svetozarevac-Lazarevac..i ostala boranija danas skida -lunja-tumara-krade-plkačka-ubija (preko 400 mladih pogibe u potonje 20 godina..?!) od planina pa do mroa..Crna Gora ovakva pasti MORA (u kompletu:OPOZICIJA i POZICIJA)-deca kaspina i grobara sa Dedinja...!!!!
Stan

20. 09. 2017 - 16:28

A đe su na hiljade komada bijele tehike i drugog plijena što nikšićani i ostali donesoše iz oslobodilačkih ratova oko dubrovnika, mostara i drugih mjesta?
Novi komentar