Opozicija bez DF-a u četvrtak sa Palmerom

Direktor Kancelarije za Jugoistočnu Evropu u Stejt departmentu Metju Palmer sastaće se u četvrtak sa liderima opozicije izuzimajući Demokratski front, saznaje Pobjeda.
Objavljeno: 20. 09. 2017 - 07:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Izvor Pobjede iz opozicije je kazao da bi sastanak trebalo da bude organizovan u prostorijama američke ambasade, ali nije želio da preciznije govori o temi susreta.

- Pretpostavljam da će tema biti ista kao i tokom sustreta sa ambasadorima država članica EU, a tiče se opozicionog bojkota parlamenta, rekao je izvor Pobjede.

Pobjeda

Foto: D. Malidžan

Komentari: 3

Neposlušni !

20. 09. 2017 - 09:14

Kako se usudjuju ovi iz DF-a da ne slušaju Amerikance? Pa Amerikanci se najbolje razumiju u demokratiju i ljutska prava i oni bolje od nas samih znaju šta je nama potrebno i šta je za nas najbolje. Tako bar kaže vrh DPS-a, a njima treba vjerovati. Dokazali su to ya ove 30 godina vlasti, hahhaaaaa.
Montenigers

20. 09. 2017 - 11:33

Ovi po Bosni bi se jos klali da im ameri nijesu usi zavrnuli i sjeli za sto!! A kad za.neku zemlju kazemo -sav normalan svijet i razvijeni ,radi tako i tako....uvijek se misli na zapad i Amwriku,nikad na iatok i Rusiju,i sto je sad grdno da ove "steucnjake"dovedu pameti jer vide nece sami se osvjescivat!?!!
Riječi i djela

20. 09. 2017 - 12:27

Slažem se da svi vi "normalni" mislite na Zapad i Ameriku, kad govorite o nečem naprednom. Samo zaboravljaš da pored vas "normalnih" ima bar toliko nas "nenormalnih" koji misle potpuno drugačije. Primjer koji si pomenuo-Bosna. Pa ko je podstakao i izazvao rat u Bosni i bivšoj Jugoslaviji - Upravo je Yapad i Amerika insistirala na zabranjivala Muslimanskim političarima svaki dogovor sa Srbima u Bosni i nagovorila ih na referendum, znajući da će to dovesti do rata, a onda su posle 4 godine rata, kao počeli "zavrtat uši" i biti kao za mir. Ne postoji nijedan primjer u zadnjih 50 godina gdje se Zapad zalagao za mir, a jeste izazvao desetine ratova. Naravno ja govorim o onome što Zapad radi, a ne o onome što oni pričaju. Što se tiče same priče, ti bi bio u pravu, ali ja i mi "nenormalni" govorimo o onome što Zapad radi, a ne o onome o čemu priča.
Novi komentar