Cetinje: U toku prijave za besplatni kurs italijanskog jezika

Prijestonica Cetinje, Nacionalna biblioteka „Đurđe Crnojević“ i Zajednica Italijana u Crnoj Gori ponovo organizuju besplatni kurs italijanskog jezika za građane Cetinja.
Objavljeno: 20. 09. 2017 - 10:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz Prijestonice, predviđeni su A2 i B1 stepeni kursa, u trajanju od tri mjeseca, dva puta nedjeljno po jedan čas, a održavaće se u bivšem Francuskom poslanstvu.

Svi građani zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa, prijave mogu podnijeti u Sekretarijatu za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje (kancelarija broj 115 i 116), ili putem e-mail adrese [email protected].

- Izbor učesnika kursa biće obavljen na osnovu odluke tročlane komisije, a prednost među prijavljenim kandidatima imaće oni koji su završili A1 i A2 nivoe kursa, nezaposleni mladi ljudi, mladi koji su uzeli aktivno učešće u životu zajednice, lica u stanju socijalne potrebe, nezaposleni i osjetljive kategorije stanovništva.

Odabrani polaznici dužni su posjetiti 80 odsto nastave, a po završetku kursa biće im dodijeljeni sertifikati o uspješnom pohađanju – navodi se u saopštenju Prijestonice.

Prijava polaznika kursa vršiće se do 29. septembra.

Javni poziv i prijavni formular dostupni su na sajtu Prijestonice Cetinje http://www.cetinje.me 

Komentari: 0

Novi komentar