Ubistvo Nedovića: Uhapšeni Stojković i Lemajić

Tivćanin Dragan Stojković i Nikšićanin Vladimir Lemajić uhapšeni su u istrazi povodom događaja od 8. septembra u kojem je ubijen 33-godišnji Ivan Nedović, a teško ranjen 30-godišnji Milić Minja Šaković.
Objavljeno: 20. 09. 2017 - 12:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Stojković i Lemajić su privedeni na saslušanje u podgoričko više tužilaštvo zbog sumnje da su nabavili vozilo kojim su se dva muškarca dovezla ispred “Auto Zete” i pokušali da ubiju Milića Minju Šakovića, koji je u pucnjavi ranjen. Tom prilikom je smrtno stradao Ivan Nedović, koji je ubijen u rafalnoj paljbi iz automatske puške.

Napadač je nakon izlaska iz auta kojim je upravljala maskirana osoba, prišao staklu lokala u kojem su sjedjeli Nedović i Šaković, i zatim kroz njega, osuo rafalnu paljbu. Kada je ostvario surovi naum, vratio se u auto a onda se odvezao u nepoznatom pravcu.

Opsežnom pretragom koja je uslijedila, istog dana je u večernjim satima u mjestu Donje Mrke, nadomak Podgorice, nađen zapaljeni BMW iz kojeg je pucano. U autu je tad nađena i automatska puška koja je upućena na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Nedović je podlegao povredama na putu do bolnice, dok je Šaković hitno operisan i zadržan na dalje liječenje. 

Komentari: 0

Novi komentar