Priveden Vladislav Bulatović, Radunović i Drašković se brane sa slobode

Vladislav Bulatović, priveden je danas po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca, saznaje Portal Analitika. Istovremeno, član Izvršnog odbora Nove srpske demokratije Petar Drašković i Luka Radunović pušteni su danas da se brane sa slobode nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).
Objavljeno: 20. 09. 2017 - 14:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vladislav Bulatović, koji je bratanić funkcionera Demokratskog fronta, Predraga Bulatovića, priveden je danas zbog osnovane sumnje da je učestvovao u aferi pranja novca kojim su , kako se navodi, plaćani aktivisti DF-a i angažovali pripadnici DF-a i sa njima bliska lica koja su uplaćivala taj novac u vidu donacija u filijalama poslovnih banaka u Crnoj Gori. 

Kako saznajemo Vladislavu Bulatoviću je određeno zadržavanje od 24 časa.

Podsjetimo, juče su po nalogu SDT-a uhapšeni Iva Pavlović, Luka Radunović i Petar Drašković zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela (KD) stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

„U toku istrage koju SDT vodi protiv okrivljenog Momira Nikolića i drugih zbog KD stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca, prikupljeni su podaci i dokazi iz kojih proizilazi osnovana sumnja da su Momir Nikolić i Nebojša Medojević organizovali kriminalnu organizaciju i preko članova te organizacije, među kojima su i aktivisti Pokreta za promjene i Demokratskog fronta (DF), u legalne tokove na teritoriji Crne Gore stavljali više stotina hiljada dolara koje potiču iz kriminalne djelatnosti”, saopšteno je juče povodom tog događanja iz SDT-a.

Komentari: 5

Tesla

20. 09. 2017 - 14:57

Kratko i jasno - neko je progovorio, a kockice se slazu kao lego.Put vodi prema vrhovnom komandantu.Sta li ce sada izmisliti? Da sam na njegovom mjestu odavno bih trazio azil u Rusiji.Ali, kad vidim koliko je Mira morala da plati da bi tamo zivotarila,ovima iz df-a ne gine neki Sibirski grad.Treba one dolare jos vrnuti......Izgleda su su cijele familije u prljav ves uvukli.Sramota i zalosno...
diler bivši

20. 09. 2017 - 15:10

Od sinoć ga ne zaspivam. Ima li ko da mi kaže, ali tačno i jasno a ne da nagađa, je li šura na drugi pas bliski rođak, imam jednoga zeta vr' DF, i može li me dofatit ova poplava te nosi sve pred sobom. Obraza mi nijesam jednu devizu promijenio otkad je čiča Avram uveo "onaj" dinar.
noc i magla akcija

20. 09. 2017 - 15:35

Bogami opasno ti je . Ovo je kao rezolucija inforbiroa . Nosonja samo posalje patrolu i kupi djecu drzavnih neprijatelja .
Objektivni

20. 09. 2017 - 15:58

Nijesu ovo djeca drzavnih neprijatelja vec " peraci orljavog novca " . Nije smetao sin Sveta Marovica u Spuz ?? Ne javlja se opozicija da sprijeci oduzimanje imovine Marovica stecene korupcijom . Ali kad su njihova djeca i imovina u pitanju ona ciče kao guje ljute .. pa nece moci . Za koga god postoje indicije i dokazi da su radili nezakonito - pravac Spuz . Draginja i Ranjo spasise Medu Zemunca od apsa ali mu ipak ne gine Spuz . Prije ili kasnije . A sve ce bit da je - prije .
kupujemo licne karte

20. 09. 2017 - 16:01

Interesantno je da hapse samo zene i djecu i surnjaje partijski opozicionih vodja. Vjerovatno jer znaju u da se tako najbolje covjek moze slomiti ako mu unistis ili napadnes porodicu .
Novi komentar