Šušter: Još jedan poziv na otrežnjenje opoziciji

Kao što je i slučaju potpredsjednika Amerike Pensa crnogorskoj opoziciji jasno saopšteno da ne zamajavaju više javnost pričom o bojkotu Parlamenta, nego da se vrate u Parlament i da nastave sa svojim obavezama kao predstavnici građana koji su ih izabrali na izborima, danas im je takva poruka poslata i sa adrese delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore.
Objavljeno: 20. 09. 2017 - 18:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

-Iako su Socijaldemokrate ukazivali javnosti da se radi o uobičajenim razgovorima sa različitim činiocima političkog života u Crnoj Gori, sa druge strane su se još uvijek svjesno neosvjeśćeni predstavnici opozicionih političkih partija i još po neki “nezavisni” društveni akteri svojski potrudili da navedenu redovnu komunikaciju predstave kao pritisak EU i njihovo direktno miješanje sa ciljem raspisivanja novih parlamentarnih izbora- navodi se u saopštenju koje potpisuje portparol Socijaldemokrata Stefan Šušter.

Kako se dodaje, Socijaldemokarte pretpostavljaju da su očekivali da će stav šefa Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Orava biti drugačiji od stava predsjednika Evropskog parlamenta Tajanija, visoke predstavnice EU za vanjsku politiku i bezbjednost i potpredsjednice Evropske komisije Mogerini, evropskog komesara za susjedsku politiku i proširenje, Hana i svih ostalih visokih evropskih i drugih međunarodnih zvaničnika.

-Naravno da neće i oni to dobro znaju jer im je i danas još jednom pocrtano da su održani parlamentarni izbori legitimni, da ih je cijeli svijet priznao i da se shodno tome pomire sa činjenicom da su opozicija i pokušaju da uozbilje svoje političko djelovanje učestvovanjem na sjednicama Parlamenta i borbom za svoje stavove u konstruktivnim diskusijama u toj instituciji sistema. Ostaje nam da vidimo sa koje još ovozemaljske adrese sad “građanska” i ona druga opozicija čeka stav o njihovoj strategiji bojkota pošto od EU i Amerike su po ko zna koji put dobili jasan i nedvosmislen stav o tim njihovim političkim igrarijama- zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 4

Šuster

20. 09. 2017 - 18:36

Ne znam mnogo o ovom covjeku ali sam mu i ranije zapazio obavjestenja. Ko god u ovoj ludnici namjerno kreiranoj odvopozicije govori odmjereno, logicno, zdravim razumom i poziva se na EU, zavrijedjuje respekt. Ovaj covjek bi trebao malo cesce da se pojavljuje u javost.
lolo

20. 09. 2017 - 19:26

Potpisujem
Guest_5269

20. 09. 2017 - 19:42

NEMA VRACANJA U SKUPSTINU DOK NE NAREDI MOSKVA !
Goran Bar

21. 09. 2017 - 10:35

Kako te nije sramota to da pišeš, a jeo si i pio na račun građana u Ramadi?
Novi komentar