Karabag ima najjeftinije ulaznice u istoriji Lige šampiona

Azerbejdžanski prvak Karabag je debitant u Ligi šampiona, a na 'Ostrvu' su se oduševili kad su saznali koliko u Azerbejdžanu košta najjeftinija ulaznica za utakmicu u elitnom takmičenju.
Objavljeno: 20. 09. 2017 - 19:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Karabag je u prvom kolu po grupama gostovao na Stemford Bridžu i inkasirao šest golova u mreži od Čelsija pa je jasno kako bi azerbejdžanski predstavnik mogao ove sezone rušiti neke negativne rekorde u Ligi šampiona, piše tportal.

Hoće li u grupi s velikanima (Čelsi, Atletiko Madrid., Roma) uhvatiti koji bod, ili će svaki put doživjeti rezultatski debakl ostaje nam da vidimo.

Karabag u petom kolu opet igra sa Čelsijem u sklopu petog kola 22. novembra u 18 sati, a Englezi, ali i fudbalska Evropa, su u nevjerici kad su saznali koliko koštaju najeftinije karte za taj meč koji se igra na Nacionalnom stadionu u Bakuu koji prima gotovo 70 hiljada gledaoca. Naime, za ona najlošija mjesta na stadionu jedna ulaznica košta manje od jednog eura.

Na 'Ostrvu' pišu i da je ona najskuplja karta za elitno mjesto na stadionu za njih takođe jeftina (oko 20 eura) pa treba očekivati englesku opsadu glavnog grada u Azerbejdžanu.

 

Komentari: 0

Novi komentar