Luka Radović novi predsjednik omladine cetinjske URA-e

Poznati cetinjski muzičar i umjetnik Luka Radović, koji je samo u posljednjih godinu dana imao preko 20 humanitarnih nastupa na kojima su prikupljena značajna sredstva za socijalno ugrožene porodice i oboljelu djecu, izabran je za novog predsjednika mladih cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.
Objavljeno: 21. 09. 2017 - 09:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Radović je završio specijalističke studije na Fakultetu vizuelnih umjetnosti (sa prosjekom 9.86), a kao student je osvajao brojna priznanja među kojima i prvu nagradu na KUM festu. On se publici predstavio sa dvije samostalne izložbe i desetak grupnih.

Učestvovao je na Budvanskom festivalu i festivalu Sunčane skale. Autor je muzike i aranžmana songova za predstavu “Ruža sa dva mirisa”, kao i muzike za dokumentarni animirani film “Mirkova varoš”. Od nedavno se bavi stvaranjem ambijentalne i chill out muzike.

“Politika me nikada u životu nije previše privlačila, a ni danas se tu ništa nije promijenilo. Međutim, nisam mogao sjedjeti skrštenih ruku i posmatrati kako moj grad propada. Odlučio sam dati svoj skromni doprinos u pokušaju da Cetinje vratimo na staze stare slave, kako u ekonomskom, tako i u moralnom i duhovnom smislu. Siguran sam da Cetinje i Cetinjani zaslužuju mnogo više, stoga se iskreno nadam da će konačno pružiti priliku ljudima koji imaju znanje i volju da Cetinje naprave boljim i sigurnijim mjestom za život svih nas”, kazao je Radović.

Cetinjska URA već od sjutra nastavlja sa terenskom kampanjom, u toku koje će “u svakom cetinjskom domu širiti ideju slobode”. “URA je da se ponosno, prkosno i cetinjski izborimo za naš grad!”, zaključili su u cetinjskom pokretu URA.

Komentari: 2

URA su,

21. 09. 2017 - 09:42

SOCIJALISTI !
DF su,

21. 09. 2017 - 09:52

SOCIJALISTI a ko nije na politickom nebu C,G. samo mi LIBERTARIJANCI nijesmo ! Otvoreno se zalazemo za manje poreze I ukidanje mnogih kao I ruka drzavne birokratije dalje od privatnika. Zalosno je te nas ne primecuju preduzetnici C.G/ kao I mnogi slobodni ljudi nama ne daju logistiku. A ko ce ako ne mi LIBERTARIJANCI. Zar vjerujete Nebojsi Medojevicu koji sebe zove KONZERVATIVCEM ? Ovi drugi su bar iskreni pa im je prvo ime SOCIJALIZAM.
Novi komentar