Đoko Malesija osuđen na devet i po godina

Đoko Malesija(32) je danas osuđen na devet i po godina zbog pokušaja silovanja Podgoričanke S.M. (25) i razbojništvo, saznaje Portal Analitika.
Objavljeno: 21. 09. 2017 - 14:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Malesija je u decembru prošle godine pokušao da siluje sugrađanku S. M. (25) u blizini Vezirovog mosta. Podgorička policija  Malesiju sumnjiči za više krivičnih djela. On je, kako se sumnja, 31. avgusta napao sugrađanku S. V. kod Željezničke stanice. Prišao joj je s leđa, udario i pokušao da je siluje.

Malesija je priznao da stoji iza oba napada i ispričao je kako se sve odigralo.

Osim priznanja, među dokazima je i iskaz žrtve koji potvrđuje da je on napao. Istražitelji sumnjaju da je Malesija počinio, još nekoliko krivičnih djela, među kojima i razbojništvo. Malesija je S. M. napao u blizini ,,Pro hausa“, odvukao je u žbun i izudarao. Nakon toga, skinuo je donji dio trenerke i pokušao da je siluje. Prolaznica je čula zapomaganje djevojke i počela da viče, nakon čega je osumnjičeni pobjegao. Inspektori su osumnjičenog zatekli krvavog sa povredama ruke.

Radeći na ovom slučaju, policija je došla do saznanja da je isti osumnjičeni tri noći ranije pretukao Podgoričanina na željezničkoj stanici u Podgorici. Naime, u noćnim satima Malesija je nasrnuo na čovjeka koji je prelazio šine. Kako je krenuo da mu ukrade jaknu, Podgoričanin je odgurnuo napadača.

foto: facebook

Komentari: 2

otfikariti

21. 09. 2017 - 15:18

Svaku godinu je zasluzio. Ja bih mu dodao i obaveznu kastraciju s obzirom da ce kad odsluzi izaci sa 42 godine jos uvijek polno sposoban.
Niksicanin

21. 09. 2017 - 15:40

Svaka cast sudiji Mostrokol na presudi.Ovakve tipove treba izolovati iz drustva.
Novi komentar