Nikolić: Jedva čekam nastavu i da spustimo zavjesu na ovu priču

Program nastave na programu Visoke medicinske škole u Beranama koncipiran tako da se ona dva dana održava u Beranama, a tri u Podgorici potpuno je prihvatljiv Medicinskom fakultetu i, kako je za Pobjedu kazao dekan prof. dr Goran Nikolić, održaće se bez ikakvih problema.
Objavljeno: 23. 09. 2017 - 06:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Taj prijedlog sačinila je stručna radna grupa koju je formirala rektorka Radmila Vojvodić, a činili su je: Nikolić, zatim član Senata sa Medicinskog fakulteta prof. dr Ranko Lazović i direktor Centra za studije i kontrolu kvaliteta prof. dr Aleksandar Vujović.

Nikolić je kazao da je koncepcija nastave urađena tako da se u Beranama odvijaju sva predavanja, a ono za što su potrebne laboratorije Medicinskog fakulteta, kao i resursi Kliničkog centra, radiće se u Podgorici.

- Suština je da se iskoriste svi resursi Medicinskog fakulteta za nastavu koji do sada nijesu korišćeni i da nastava ide kontinuirano, svih pet dana u sedmici – kazao je on. Naš sagovornik je istakao da će poboljšati kvalitet nastave na Visokoj medicinskoj školi kako bi studenti dobili kvalitetniju, evropski prepoznatljivu diplomu. - Spremni smo. Jedva čekam da studenti dođu i da krenemo sa nastavom i vježbama, i na taj način da ,,spustimo zavjesu na ovu priču“ – kazao je Nikolić.

Opširnije u Pobjedi

 

Komentari: 1

Ukradoše ga

23. 09. 2017 - 21:20

Ovo je prvi korak kaa definitivnome preseljenju VMS. Čeka se samo da na vlast dođe neko kome su državni interesi izpred partijskijeh. I u PG i u Berane. Ovako koncipirana škola karikatura je obrazovanja. Uskoro startuje "program": Držimo predavanja po kućama. Nazovite broj 020...
Novi komentar