Bokan: Proizvođači će imati podršku Volija

Gost Žive istine je Dragan Bokan, vlasnik kompanije Voli, koja zapošljava više od dvije hiljade radnika. Bokan je kazao da bi domaću proizvodnju trebalo povećati a crnogorski proizvođači će u tome imati podršku kompanije Voli. Dodaje da tako kompanija razmišlja da pokrene sopstvenu proizvodnju ali i da proširi poslovanje van Crne Gore.
Objavljeno: 23. 09. 2017 - 19:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Voli je tu, izvolite, biće sva roba otkupljena a što se tiče plasmana mi garantujemo ako crnogorsko tržište ne bude moglo primiti, primiće regionalno, a kompanija Voli ima dobar link sa regionalnim biznismenima i mi ćemo to mislim uspješno završiti"-kaže Bokan.

Bokan je rekao i da nijesu tačne spekulacije da Voli ne plaća prekovremni rad i rad praznicima, kao i da su plate zaposlenima niske. Prosječna plata na nivou firme je oko 440eura.

"Sve te zaposlene poštujemo, platimo prekovremene, ili direktno ili povećanjem plate, ili kroz slobodne dane. Tako ja mogu garantovati jedan ljudski odnos prema svakom zaposlenom"- navodi Bokan.

Govoreći o regionalnim privrednicima Bokan kaže da prije pola godine niko nije mogao da predvidi propadanje Agrokora i poručuje da svi privrednici moraju da izvuku pouku iz te priče.

"Želim da budem oprezan, želim da budem ozbiljan. Od urušavanja Agrokora, na dnevnom, mjesečnom i kvartalnom nivou, vodimo analize sa trećom decimalom. To nam je za nauk, ne samo meni, nego svim ozbiljnim privrednicima"- navodi on.

Antena M

Komentari: 8

Rukfaš

23. 09. 2017 - 22:08

A śedi sreće ti. A koliko je domaćih manjih i srednjih preduzeća propalo zbog tebe i tvoje kompanije? Znam odreda preduzeća koja su ti dala robu ne 90 dana a ti si ih uslovnjavao na dodatne rabate da bi im platio robu za 180 dana. I posebno si i ti i svi drugi CG trgovci revnosni kada su plaćanja ino kompanijama u pitanju a kada su u pitanju domaći dobavljači/ proizvođači - "ko ih j.b."!
Ja sam,

24. 09. 2017 - 09:57

Svojevremeno niudio im robu ,prihvacali su samo na 6.MJESECI pa onda odjava I slicno jos prodje pride jos mjesec dok uplate .Uglavnom takvom politikom je se razvijao VOLI-da je on imao stvarnu konkurenciju na slobodnom trzistu a preduzetnici ponudjaci roba raznovrsnost kome ce ponuditi robu ne bi to tako bilo ,no tu je sta je ,mada nije Bokan tome kriv ni malo , vec DRZAVA ?
Nije tako!

24. 09. 2017 - 13:41

Ti si od onih da "komšiji crkne krava"! Čim neko uspije sopstvenim radom jave se takvi kao ti!
Jeste tako

24. 09. 2017 - 22:19

IMAM ARGUMEMTE za razliku ot tebe koji ga brani ...sto ga brani kad ga neobrani,.,,,,,?serdaru .
Nije tako!

24. 09. 2017 - 13:39

To samo za one koji pokušaju da ga prevare, ako je roba lošijeg kvaliteta od dogovorenog e onda je "ko ih j.b." i treba tako! Sve što si dogovorio sa Bokanom biće kako si dogovorio ako ti ispoštuješ dogovor! Čemu ovi plusevi na negativan komentar? Kako prolazite kod stranaca, što o tome ne pišeš? Sramota!
koliko je iskreno

24. 09. 2017 - 08:11

upitno je
Nije tako!

24. 09. 2017 - 13:42

Iskreno je. Znamo čovjeka a i da ga ne znamo to je osnov dobrog biznisa, zdravog!
Milos

24. 09. 2017 - 18:48

A sta kaze pravi vlasnik ove firme?
Novi komentar