Vujanović - Peihua Ma: Autoput će biti završen u projektovanom roku

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas u Podgorici potpredsjednika Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog kongresa Narodne Republike Kine, Peihua Ma.
Objavljeno: 25. 09. 2017 - 19:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predsjednik Vujanović je iskazao zadovoljstvo sadržajnim i intezivnim odnosima u svim oblastima posebno u sferi ekonomije u kojoj je nesumnjivo najvredniji projekat izgradnja auto-puta od Podgorice do Mateševa. Konstatovao je da postoji mogućnost unapređenja saradnje i u ostalim oblastima ekonomije ali i u zdrastvu, nauci, obrazovanju, kulturi gdje već imamo vrijedne rezultate saradnje. Crna Gora će biti odgovoran partner projekta 16+1 kojim se otvorio novi prostor saradnje Kine i država Centralne i Jugoistočne Evrope a kroz koji se iskazao novi model saradnje sa Kinom.
 
Potpredsjednik Peihua Ma saopštio je zadovoljstvo posjetom Crnoj Gori ocjenjujući važnim da se neposredno uvjerio da izgradnja auto-puta od Podgorice do Mateševa se realizuje planiranom dinamikom uz visok kvalitet i izvjesnost završetak u projektovanom roku. Takođe je ocijenio da postoji mogućnost saradnje u poljoprivredi, pomorstvu  i turizmu i da, kao i u ostalim oblastima, treba uložiti zajendički napor kako bi se taj prostor saradnje iskoristio.

Komentari: 1

maxim

26. 09. 2017 - 07:37

crni filipe, ne progovaraj nista i odmah se vracaj u ilegalu ..izdrzi ovo jos malo dok ti istekne mandat
Novi komentar