Oprezno zbog mjestimično mokrih puteva

U Crnoj Gori jutros je frekvencija vozila umjerena, a u zonama gdje su putevi mjestimično mokri treba voziti sporije i opreznije, saopšteno je iz Auto - moto saveza.
Objavljeno: 26. 09. 2017 - 07:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saobraćaj na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Košljun – Zavala, biće obustavljen saobraćaj od od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustava saobraćaja je od osam do deset sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje - Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Privremeno je na magistralnom putu Kamenari - Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Komentari: 0

Novi komentar