Leberle uručio trofej pobjednici teniskog turnira ”NLB Royal Cup 2017”

Tokom proteklih sedam dana, od 18. septembra, na terenima Teniskog kluba AS, svi ljubitelji tenisa i dobrog druženja imali su priliku da gledaju mečeve najatraktivnijeg teniskog spektakla u regionu „NLB Royal Cup 2017“. Profesionalni ITF turnir, prepoznat po vrhunskim mečevima ženskog tenisa, već sedam godina kao glavni sponzor podržava NLB Banka.
Objavljeno: 27. 09. 2017 - 11:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dobroj zabavi i dobrom tenisu, doprinio je i revijalni meč koji se 23. septembra igrao između klijenata NLB Banke i Lovćen osiguranja. Tokom ovog meča kvalitetan tenis i dobro raspoloženje priredili su predstavnici preduzeća Cremaco d.o.o., Multiprint d.o.o., PZU Mitranić i Blanc d.o.o. koji su branili boje NLB Banke, dok su na strani Lovćen osiguranja igrali predstavnici firmi MPM Cosmetics, Somatološka ordinacija Apolonija, Lanac autoperionica Vušurović i Broker Ins. Fer plej krunisan je uručenjem pehara pobjednicima revijalnog turnira, Aleksandru Vušurović (Lanac autoperionica Vušurović) za prvo mjesto i Branku Rašović (Stomatološka ordinacija Apolonija) za osvojeno drugo mjesto. Pehare i poklone uručili su, ispred NLB Banke glavni izvršni direktor Matrin Leberle i ispred Lovćen osiguranja glavni izvršni direktor Matjaž Božić.

Nakon proglašenja pobjednika revijalnog turnira, upriličeno je i druženje za sve prisutne, u opuštenoj atmosferi uz koktele i kvalitetne zvuke osamdesetih.

Na posljednjem danu turnira održan je i finalni meč između čehinje Džesike Malečkove i ruskinje Marine Melnikove. Pobjednica turnira Marini Melnikovoj glavni izvršni direktor NLB Banke Martin Leberle, uručio je trofej. Pobjednica je osvjila 25.000 USD i 50 WTA bodova.

Na ovom završnom danu, svi prisutni su osim uživanja u dobrom tenisu imali priliku da se zabave uz brojna iznenađenja koja je za tu priliku obezbijedio generalni sponsor turnira NLB Banka.

nlb2

Promocija sporta i sportskih vrijednosti u Crnoj Gori, važan je dio strategije društveno odgovornog poslovanja NLB Banke.

Komentari: 0

Novi komentar