Zadovoljstvo tuširanja uz uštedu vode, koje će nas razmaziti

Naše zadovoljstvo pod tušem može biti još veće kada, pored opuštajućeg osjećaja, ne razmišljamo ni o tome koliko smo vode potrošili.
Objavljeno: 09. 10. 2017 - 11:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jasan dizajn i precizno usmjeren mlaz hansgrohe Croma 280 usponskog tuša, u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom koja štedi vodu, omogućavaju da se bezbrižno posvetimo sebi.

Metalni sprej tuš pozamašne veličine je izdržljiv i može se rastaviti kako bi čišćenje bilo lakše. Sprečava bespotrebno prskanje usmjeravajući mlaz na tijelo, a uz pomoć EcoSmart tehnološkog unaprijeđenja troši duplo manje vode od tradicionalnog tuša.

hansgrohe1

Novi hansgrohe Croma 280 usponski tuševi donose jasan dizajn i užitak umirujućeg mlaza u kupatilo. Zahvaljujući kapima vode obogaćenih vazduhom, raskošni tuš manje prska od tradicionalnih, tako što uz pomoć optimalne raspršenosti usmjerava mlaz na tijelo, dajući mu osećaj topline i ugođaja.​

Pored toga, hansgrohe Croma Select 280 tuš kombinuje sve komponente u praktičan sistem - usponski i ručni tuš, držač, termostat i crijevo. Pogodan je za nove građevinske projekte ili redizajn kupatila. Horizontalna ručka tuša okreće ga u željeni položaj što olakšava postavljanje u malom kupatilu.

hansgrohe3

hansgrohe Croma 280 tuš-sistem stiže u dvije nove verzije: sa jednoručnim podešivačem za kade, i model za upotrebu s postojećim podešivačima u projektima renovinaranja kupatila.

Kao dodatak prijatnom osjećaju rominjanja vode, hansgrohe Croma Select S Multi ručni tuš nudi tri različite vrste mlazova pritiskom na dugme. Ugrađeni hansgrohe Ecostat Comfort termostat omogućava precizno podešavanje temperature, kako voda ne bi bila prevruća.

hansgrohe2

 

Bilo da sređujemo novi dom ili smo odlučili da dotjeramo stari, hansgohe Croma 280 tuš sistem rješava izbor uz pomoć dve dodatne verzije: sa jednoručnim podešivačem i za upotrebu sa postojećim slavinama i podešivačima, pogodnim za projekte renoviranja. Spajajući sve što nam treba pod tušem u jedinstven sistem, hansgrohe pretvara vodu u impresivno iskustvo.

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Komentari: 1

Goropad

09. 10. 2017 - 13:50

Odlicno.. jer je voda u CG postala luksuz.. isto kao i gorivo
Novi komentar