Novi MyKi touch pametni dječji sat dostupan u Telekomu

Novi model MyKi pametnog dječjeg sata, sa touch screen ekranom u boji, dostupan je u Crnogorskom Telekomu po cijeni od 4,50 eura mjesečno, na 24 rate. Uz pametni dječji sat korisnik dobija “Art box” pribor za likovno na poklon.
Objavljeno: 09. 10. 2017 - 15:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Novi model popularnog dječjeg sata uz savremeniji dizajn i nove funkcionalnosti, daje mogućnost promjene narukvice u željenoj boji, tako da dijete može samo da kreira omiljenu kombinaciju za svoj sat. MyKi touch daje precizniju lokaciju, kao i novu WiFi sigurnu zonu, a pored toga, ima veći kapacitet ime nikad o 20 brojeva i nudi mogućnost promjene jačine i to na zvona, kao i načina rada u zavisnosti od lokacija djeteta.

Pametni sat nove generacije namijenjen djeci uzrasta od 4 do 10 godina, omogućava roditeljima da komuniciraju sa djetetom i prate njegovu lokaciju i aktivnosti preko MyKi mobilne aplikacije. Služi kao GPS, GSM i pametni sat istovremeno, tako da su roditelji spokojniji kada je bezbjednost njihove djece u pitanju. Radi se o jednom od najprodavanijih IT uređaja zadjecu u susjednimzemljama.

Zahvaljujuci SIM kartici, sat se povezuje na mobilnu mrežu, a dijete može pozivati isključivo brojeve koje roditelj definiše korišćenjem MyKi aplikacije. Takođe, putem aplikacije,definišu se brojevi sa kojih dijete može da primi poziv.

Pored toga, omogućen je i SOS poziv. Pritiskom na jedno dugme, sat automatski počne redom da poziva listu definisanih brojeva dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. Tako je osigurano da u slučaju nevolje, dijete uspostavi vezu sa najbližima.

Zahvaljujući senzoru za dodir, MyKi aplikacija će poslati notifikaciju ukoliko je sat skinut sa ruke djeteta. Zahvaljujući GPS prijemniku, informacija o lokaciji ažurira se svakih pet sekundi. Posebna prednost korišćenja MyKi je ta što roditelji mogu da odrede “zone bezbjednosti” (škola, igraonica, dvorište). Ukoliko dijete napusti sigurnu zonu, roditelji dobijaju automatsko obavještenje. Još jedna zanimljiva funkcij aovog sata je automatski poziv roditeljima u slučaju da sat registruje da se dijete “kreće” neuobičajeno velikim brzinama – od preko 50 km/h.

Sat posjeduje i EUR1 sertifikat i ugrađeni mjerač ubrzanja koji prati korake i nivo aktivnosti djeteta tokom cijelogdana. MyKi pamti aktivnosti djeteta čak iako se desi prekid mobilne konekcije. Čim se veza uspostavi, informacija će biti poslata i dostupna u MyKi aplikaciji.

Pored novog modela, dostupan je istandardni Myki sat pocijeni od 3,50 eura mjesečno na 24 rate. Oba modela su dostupna u Crnogorskom Telekomu uz Plus tarifni paket, koji je ekskluzivno kreairan za MyKi sat tako da osigura povoljnu mjesečnu pretplatu za odgovarajući sadržaj potreban da bi sat funkcionisao bez smetnji.

Plus tarifni paket po cijeni od 2,90 € mjesečno uključuje: jedan omiljeni broj za neograničenu dvosmjernu komunikaciju; 500 MB, limit internet potrošnje (nakon potrošenih uključenih MB). Svaki naredni omiljeni broj dostupan je za 0,90 € mjesečno. 

Komentari: 0

Novi komentar