Janović u Šavniku dogovara izgradnju terena za male sportove

Ministar sporta, Nikola Janović, boraviće sjutra u radnoj posjeti Šavniku, gdje će sa predsjednikom opštine Mijomirom Vujačićem i saradnicima, razgovarati o izgradnji sportske infrastrukture u tom gradu, saopšteno je Portalu Analitika iz ministarstva.
Objavljeno: 09. 10. 2017 - 17:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Imajući u vidu da je sportska infrastruktura jedan od najznačajnijih segmenata sportske oblasti i preduslov za razvoj  sporta u Crnoj Gori, Ministarstvo sporta planira da u saradnji sa Direkcijom javnih radova, do kraja godine finansijski pomogne izgradnju i rekonstrukciju sportskih objekata i to u devet crnogorskih opština, uključujući i šavničku, u kojoj bi  sa stotinu hiljada eura (100.000,00 eura) ministarstvo sufinansiralo izgradnju "Otvorenog terena za male sportove".

Ministar će na sastanku sa predsjednikom opštine Šavnik, razgovarati i o saradnji Ministarstva sporta sa tamošnjom lokalnom zajednicom, a sa direktorom, nastavnicima  i učenicima  Obrazovnog centra  o školskom sportu, čijoj se afirmaciji i razvoju Ministarstvo sporta posvetilo od samog osnivanja, kao jednom od ključnih prioriteta, kaže se na kraju saopštenja.

Komentari: 4

oljenka

09. 10. 2017 - 20:21

Sjetio se neko i Savnika. Ako date nivac lokalnoj samoupravi daoni grade nista od toga. Oni ce napraviti put u neko selo. A dir skole nema pojma o sportu niti potrebama mladih. Zao mi je sto neki potpuno nezainteresovani ljudi sjede u savnickim foteljama. Nadam se da ce ipak nesto krenuti na bolje.
Mijo

09. 10. 2017 - 22:15

Bravo Nikola!
Ciccio

10. 10. 2017 - 06:22

Savnicani su poznati ribolovci. Golim rukama po plicacima oli dinamitom po virovima. Dikod baci mrizu ma ritko.
tako treba

12. 10. 2017 - 15:17

Bravo, bravo, neka ima ta omladina oko čega da se okuplja i da napreduje. Bravo!
Novi komentar