Dikić uskoro u sudnici

Dva histopatološka nalaza srpskog državljanina Bratislava Dikića, jednog od okrivljenih za stvaranje kriminalne organizacije koja je planirala terorističke napade u Podgorici na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, pokazala su da nije uočeno pogoršanje osnovne bolesti, saznaje Pobjeda.
Objavljeno: 11. 10. 2017 - 06:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema saznanjima tog lista, Dikić će u bolnici biti zadržan još dva do tri dana, a nakon toga će biti vraćen u spuški istražni zatvor, gdje će imati sve uslove da nastavi liječenje. On je smješten na odjeljenju ORL, gdje ga čuvaju policajci i čuvari ZIKS-a.

Oporavak

Njegovo stanje je stabilno i oporavlja se od nedavne hirurške intervencije. Povodom zdravstvene njege koja mu je pružena tokom boravka u Kliničkom centru, Dikić je, kako je Pobjeda objavila, poslao pismo direktorki KCCG Zorici Kovačević u kojem se zahvalio na odnosu osoblja ove ustanove.

Iskazao je zadovoljstvo što je naišao na profesionalizam i humanost i nije krio iznenađenje zbog toga. U pismu se zahvalio Kovačević što ga je posjetila nakon što je operisan i izvinio joj se, kao i osoblju, zbog predrasuda koje je imao.

(opširnije u Pobjedi)

Komentari: 0

Novi komentar