Luka Bar: Forum o valorizaciji lučkih kapaciteta

U Luci Bar je juče održan prvi Investicioni forum u organizaciji ove najveće barske kompanije. Tema foruma bila je “ Valorizacija neiskorišćenih raspoloživih lučkih kapaciteta”.
Objavljeno: 11. 10. 2017 - 08:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Forumu su pored predstavnika menadžmenta Luke Bar prisustvovali najznačajniji barski privrednici, agenti i špediteri.

Otvarajući forum izvršni direktor Luke Bar mr Zarija Franović je izrazio zadovoljstvo što su prisutni učešćem na ovom skupu  pokazali da prepoznaju i poštuju značaj kompanije na čijem je čelu.

  “Svi dobro znamo da je Luka bar žila kucavica ne samo grada Bara, već i države Crne Gore. Sve dok je Luka uspješna i jaka kompanija, benefite njenog poslovanja osjećaće svi građani Bara-neposredno ili posredno”- kazao je Franović.

On je poručio da je cilj prvog Investicionog foruma, koji nije slučajno organizovan baš u Baru, prezentiranje nove poslovne politike Luke Bar, čija će glavna okosnica i najvažniji cilj biti angažovanje i stavljanje u funkciju ogromnih, a neiskorišćenih lučkih kapaciteta. Apostrofirajući značaj sanacionih radova na objektu Hladnjača, koja će nakon renoviranja ispunjavati sve svjetske standarde i donositi prihode značajno veće od sadašnijh, Franović je izrazio punu spremnost i otvorenost za sve nove poslovne aranžmane i ponude.

Marketing tim Luke Bar je prezentirao osnovne ciljeve, misiju i viziju poslovne politike kompanije, način funkcionisanja i prednosti Slobodne zone, opšte informacije u vezi sa objektima i zemljištem unutar i izvan Slobodne zone, kao i modele njihove valorizacije. Cilj prezentacije je bio predstavljanje svih neiskorišćenih potencijala Luke Bar, kao i prezentiranje mogućnosti njihovog iskorišćenja- samostalno od strane Luke Bar, ali i u saradnji sa potencijalnim investitorima.

Nakon zapažene i uspješne prezentacije, mnogobrojni prisutni poslovni partneri su svojim konstruktivnim pitanjima uzeli učešće u radu foruma. Iscrpne odgovore pružili su izvršni direktor Franović i direktor Operative i razvoja Deda Đelović.

-Veoma zadovoljni i ohrabreni uspjehom Investicionog foruma najavljujemo nove aktivnosti u ovom pravcu, a sve u cilju unaprijeđenja poslovne politike,iskorišćenje svih postojećih potencijala, postizanja maksimalnih finansijskih rezultata poslovanja ali i stvaranja novih vrijednosti i otvaranje novih radnih mjesta- saopšteno je Portalu Analitika iz marketing službe Luke Bar.

Komentari: 0

Novi komentar