Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je zlostavljao djevojku

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su postupajući po operativnim saznanjima u kratkom roku lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.
Objavljeno: 11. 10. 2017 - 11:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici CB Podgorica su, 10.10.2017. godine, postupajući na osnovu operativnih saznanja lišili slobode L.D. (43) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje na štetu A.J iz Podgorice. On se sa oštećenom, 07.09.2017. oko 19,00 časova, po prethodnom dogovoru, našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići. Nakon kraćeg verbalnog konflikta, L.D. je, kako se sumnja, oštećenoj zadao više udaraca otvorenom šakom u predjelu glave i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja.

L.D. je, sumnja se, oštećenu A.J, mimo njene volje, držao zatvorenu do 09.10.2017. godine do 08.00 časova, kada joj je dozvolio da se taksi vozilom udalji iz kuće radi ukazivanja pomoći, uz prijetnju da nikome ništa ne kaže.

A.J. je ukazana medicinska pomoć. Policiji je prijavljen događaj. Konstatovano je da je A.J. zadobila više lakših tjelesnih povreda.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se L.D. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.

Komentari: 1

Treba da se zna

11. 10. 2017 - 14:27

Treba da se zna ime i prezima ovog bandite, a da mu se izreče, nakon izvedenih dokaza, najstrožija kazna.
Novi komentar