Bjelica očekuje dodatni angažman

Senatori će u ponedjeljak na sjednici, između ostalog, razmotriti zahtjev prof. dr Duška Bjelice da mu se odobri dodatni angažman na Fakultetu prirodnoslovnomatematičkih i odgojnih znanosti Sveučilištva u Mostaru gdje bi vikendom, u ljetnjem semestru, predavao teoriju treninga.
Objavljeno: 12. 10. 2017 - 06:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vijeće Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore predložilo je Senatu da se saglasi za ovaj angažman. Bjelica je u zahtjevu napisao da je pozvan sa fakulteta iz Mostara da izvodi nastavu, te je podsjetio da je i u prethodnoj studijskoj godini odlukom Senata bio angažovan u toj ustanovi.

- Pošto Fakultet za sport i fizičko vaspitanje UCG iz Nikšića ima sporazum o saradnji sa ovim fakultetom iz Mostara i kako se radi o jednom predmetu u jednom semestru gdje bih u danima vikenda računajući i ispite boravio ukupno 5-6 puta, obratio sam se ponovo Vijeću Fakulteta i Senatu UCG ukoliko smatraju za opravdano da mi odobre ovaj angažman - napisao je Bjelica.

Senat će, takođe, razmotriti zahtjev Filološkog fakulteta da se odobri dodatni angažman doc. dr Jasmini Nikčević na predmetima francuska književnost 3 (l7. vijek) i francuska književnost 4 (19. vijek) na studijskom programu francuskog jezika i književnosti i latinskog jezika Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

I Vijeće Medicinskog fakulteta dostavilo je senatorima na odličivanje prijedlog da se prof. dr Dragoslav Nenezić angažuje u nastavi na Medicinskom fakultetu u Istočnom Sarajevu u studijskog godini 2017/2018. godine.

Pobjeda

Komentari: 1

Pero s pumpe

12. 10. 2017 - 08:43

Mali je region koliki su apetiti ....
Novi komentar