Brajović: Volio bih da se DF vrati za stalno

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović pozdravio je odluku poslanika Demokratskog fronta (DF) da prisustvuju premijerskom satu naredne srijede.
Objavljeno: 20. 10. 2017 - 20:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Brajović je rekao da, međutim, može da tumači da li će povratak DF-a u Skušptinu u okviru premijerskog sata značiti i trajni prekid njihovog bojkota parlamenta, javlja TVCG.

"Ne mogu ja predviđati poteze drugih. Mislim da je odgovoran čin od poslanika DF-a da će se pojaviti na sljedećem zasjedanju, volio bih da to bude za stalno. Mislim da bi to bilo po parlamentarizam u Crnoj Gori i po njih", rekao je Brajović.

Podsjećamo, jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić, saopštio je juče da će na premijerskom satu, naredne srijede, od premijera Duška Markovića zatražiti odgovore o nastavku progona DF-a.

Komentari: 6

DenisPens

21. 10. 2017 - 00:51

Brajovicu DF ustvari to je Andrija Mandic i Predrag Bulatovic i izvjesni graditelj po Albaniji Medojevic su LAŽNA OPOZICIJA i oni ne samo da ce da se vrate vec da formiraju vladu sa Dps-om !
ja tako

21. 10. 2017 - 09:33

DenisPens, e neće, ni da Bog "formirati Vladu " s njima! Daleko se kazalo! Sad ozbiljno kažem - ne bi ga moj glas dobili, sem kad bi mi život zavisio od toga! Ali, najozbiljnije, no znam da je to "patka" nečija, srećom.
neso

21. 10. 2017 - 03:45

Postignut je dogovor čelnika Vlade i čelnika DF, jer oni nijesu protivnici, njima je protivnik Bečić i Demokrate ,koji su jedino ušićarili za period bojkota parlamenta. VLADA:Mandiću, Bulatoviću,... ajmo na izbore. Vi padate, doživljavate fijasko. Padate ispod 10 %. Treba rušiti Bečića. On je prešao preko 30%.Ako Bečić bude predsjednički kandidat, imaće masovnu podršku nesporno, a time i njegova partija. Zato se vi DF vratite u parlament,napadajte Bečića, govoite im da su pederi,da su sve i svašta a mi iz DPS-a bićemo vam logistika. DF je iza tih razgovora odmah krenuo sa pričom da se vrati u PARLAMENT. Vlada će odraditi da se i jedna oteta partija od DF odradi za DF i ako nemaju ni jednog člana, Ovo je posebna priča.
Benst

21. 10. 2017 - 09:10

Управо је Бечић чедо ДПС-а. Послушајте интервју Мила Ђукановића на Првој, па упоредите његово мишљење о ДФ и Демократама. Сад се поставља само једно питање- одакле Демократама новац за вишемјесечну хајку по Црној Гори, која кошта милионе евра, а нико их не пита за поријекло новца.
Peco

21. 10. 2017 - 08:39

Ovo sto se dogadja na liniji DPS-DF je novi sistem koji se naziva lazirana demokratija.Ovo ce uci u udzbenike politickih nauka.
Etel

21. 10. 2017 - 11:27

Na koje misliš ,,demokrato", na to što ih hapse, kažnjavaju ni zbog čega, blokiraju račune, sude liderima, njihovoj djeci, udaraju na familije DF... sram vas bilo Becicevi beskicmenjaci. Pajović je vasa mjera
Novi komentar