Marković obećao otvaranje još jednog hotela u Mojkovcu

Premijer Crne Gore i zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković obećao je danas u Mojkovcu da će se u prvoj godini rada nove lokalne uprave pronaći investitora koji će revitalizovati gradski Hotel koji trenutsno ne radi.
Objavljeno: 12. 11. 2017 - 18:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Marković se danas sastao sa dvadesetak privrednika mojkovačke opštine, a razgovaralo se i o planiranim aktivnostima na uspostavljanju potrebne infrastrukture u biznis zoni u Poljima.

Takođe je bilo riječi i o Sportskoj zoni koja se uspostavlja na nekadašnjem Jalovištu.

“Zona će biti svojevrsni simbol preporođenog Mojkovca, jer će osim sportske ponuditi i potpuno nove turističko-ugostiteljske sadržaje. Turizam, ugostiteljsvo i poljoprivreda su povezane djelatnosti u kojima ćemo zajedno sa zainteresovanim privrednicima stvoriti uslove za značajan broj novih radnih mjesta. Uz privrednike i građani jasno prepoznaju prednosti izbornog programa i mogućnosti koje nudi Demoratska partija socijalista u Mojkovcu”, zaključiop je Marković.

Komentari: 2

da zazivi sjever

12. 11. 2017 - 19:36

Valjda ce se ponesto početi tamo prema sjeveru.Izdat ponizeni sjever CG treba krenuti u akciju , kamenjaru treba reci dosta je.
malo je jedan

12. 11. 2017 - 21:06

Jedan hotel ne radi pa treba jos jedan ? Za one puste parajlije, niko kruva nema .
Novi komentar