NTO u beogradskom Delta sitiju

Promocija ponude Crne Gore za novogodišnje praznike i zimsku sezonu

U nastavku aktivnosti na promociji ponude za novogodišnje praznike i zimsku sezonu, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO) u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i Ambasadom Crne Gore u Srbiji, organizovala je i promociju za gradjane u tržnom centru Delta City u Beogradu. Svi posjetioci su bili u prilici da se upoznaju sa bogatom ponudom, cijenama i novogodišnjim aranžmanima Bara, Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog i Podgorice. Program za nastupajuće praznike su predstavili i strateški partneri NTO CG hotelske grupe "Budvanska rivijera" i "Montenegro Stars", a predstavljena je i ponuda za zimsku sezonu Kolašina, Žabljaka, Vučja, Rožaja i Berana.  
Objavljeno: 19. 11. 2017 - 12:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Posjetioci tržnog centra su danas uživali u bogatom zabavnom programu u okviru kojeg su nastupili Leontina Vukomanović i Tijana Dapčević sa horom Čarolija, Unca-unca brass band, a organizovan je i cjelodnevni program animacije za najmladje posjetioce (Djeda Mraz i podjela poklona, bojenje lica, klovn, kabina za slikanje). U okviru nagradne igre, koja je organizovana u okviru promocije u Beogradu, lokalne turističke organizacije uručile su novogodišnje aranžmane u hotelima „Moskva“ u Budvi, „Kalamper“ u Baru, „Regent Porto Montenegro“ u Tivtu, „Cattaro“ u Kotoru, „Vila Kukoljac“ u Herceg Novom i „Bestwestern“ u Podgorici.

Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić i direktori lokalnih turističkih organizacija pozvali su prisutne da svoje novogodišnje i zimske praznike provedu u Crnoj Gori koja će ih dočekati sa raznovrsnim programom i dobrom zabavom.

Promotivne aktivnosti na tržištu Srbije u narednom periodu biće nastavljene putem medijske kampanje, a slijede promocije i na tržištu Albanije, Bosne i Hercegovine, u Dubrovačko neretvanskoj županiji i na domaćem tržištu.

Komentari: 0

Novi komentar