Za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije

MUP uspostavio “Call-centar“ uoči lokalnih izbora

Uoči lokalnih izbora na Cetinju, Mojkovcu, Petnjici i u Tuzima koji će se održati 26. novembra 2017. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Objavljeno: 19. 11. 2017 - 13:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako navode iz ovog resora, pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom  mjestu glasa.

“Jedinstveni broj 19820 besplatan je i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori. ‘Call-centar’ MUP-a od sjutra, radiće svakog dana od sedam do 19 časova, a u nedjelju 26. novembra, od sedam do 20 časova“, navode iz MUP-a.

Napominju da će filijale za građanska stanja i lične isprave Cetinje, Mojkovac, Petnjica i Tuzi, u vrijeme održavanja izbora, raditi u periodu od sedam do 20 časova, gdje će građani moći da podignu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu.

Komentari: 1

Ajte jadni,

19. 11. 2017 - 15:52

pustite komentar ,kakav doprinos drzite demokratiji kada obicne komentare ciste KRITIKE ne pustate a dje nema cak ni politike.
Novi komentar