Uprava policije

Uhapšen bračni par iz Podgorice zbog zlostavljanja Albanca

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode dva lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje i u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. 
Objavljeno: 24. 11. 2017 - 14:28 Promjenite veličinu teksta: A A A
Uhapsen bracni par iz Podgorice zbog zlostavljanja Albanca

Naime, službenci CB Podgica su, postupajući po prijavi od 23.11.2017. godine, koju je podnio J.T. (56) iz Albanije, lišili slobode bračni par H.A. (52) i G.S. (44), oboje iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje i u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Oni su, kako se sumnja, tokom proteklih šest dana fizički zlostavljali i primoravali oštećenog J.T. da obavlja različite teške fizičke poslove. Tom prilikom su mu nanijeli povrede a takođe poslednja dva dana nisu mu, kako se sumnja, davali ni hranu.

Oštećeni J.T. je smješten u KBCG gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i gdje je on zadržan  radi daljeg liječenja.

O svemu je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se H.A. i G.S. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela, kaže se na kraju saopštenja.

 

Komentari: 5

ko bi vjerovao

24. 11. 2017 - 15:54

Vidi ti titogradske robovlasnike ! Po par mjeseca u zatvor i da ovom muceniku plate nekoliko hiljada odstete i njegovo lijecenje .
TRAGOM TRAGEDIJA

24. 11. 2017 - 18:48

Stav ade CIKOTICI ,, jos ako su ,,STAROPODGORICANI ,, smijeh ,, zaostalost
Savjet

24. 11. 2017 - 16:16

Protjerajte ih nazad u Republiku Srpsku pak nek tamo djele nacisticku pravdu
A NONY

24. 11. 2017 - 21:25

Ma, oni su to "za krst časni (arkan-amfilohijev)i slobodu zlatnu"! Svakodnevna srpsko-fašistička propaganda protiv Albanaca i drugih manjina je tim stvorenjima suženog i pomračenog mozga dala motiv da učine to patriotsko djelo! Vjerujte da nijesu uhapšeni oni bi se sami pohvalili šta su uradili neprijateljim Srba!
&&77

25. 11. 2017 - 14:00

Salih i Gondze...pravi srbi pravoslavci. Haha jadni ste
Novi komentar